Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilciliği’nden; Aşure İkramı

İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilciliği’nden; Aşure İkramı

ISPARTA 12.08.2022 11:59:00 0
İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilciliği’nden; 
Aşure İkramı
İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilciliği tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla ‘Birlik, Beraberlik ve Bereket için Aşure’ etkinliği düzenleyerek Aşure ikramında bulunuldu. İl Temsilcisi Şeref Korkmaz; “Temsilcilik olarak, bu tarz özel günleri hep birlikte anmayı veya kutlamayı önemsiyoruz” dedi.
 
İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilciliği sosyal ve kültürel etkinlilerine devam ediyor. Temsilcilik, içinde bulunduğumuz Muharrem Ayı münasebetiyle üyelerine ve vatandaşlara Aşure ikramında bulundu. Hazırlanan ve dağıtılan Aşureler vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
ISPARTA İMO’NUN ŞURE
İKRAMINA TALEP YOĞUN OLDU”
Dün saat 17.30’da İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilciliğinin bulunduğu Hastane Caddesindeki Merkezinde gerçekleştirilen Aşure Dağıtımına; Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar, Belediye Başkan Yardımcıları Uğur Büyükçulcu ve Fahrettin Gözgün, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, İMO İl Temsilcisi Şeref Korkmaz, Üyeler ve Vatandaşlar katıldı.
KORKMAZ; “TÜM KATILIMCILARIMIZA
TEŞEKKÜR EDİYORUM”
İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilcisi Şeref Korkmaz, yaptıkları ‘Birlik, Beraberlik ve Bereket için Aşure’ etkinliği ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Muharrem Ayı Muharrem Ayı’nın önemine değinerek, Aşure ikramının hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Korkmaz açıklamasında; “Bugün İMO Temsilciliğimizde Muharrem Ayı sebebiyle Aşure ikramında bulunuyoruz. Ben, bu etkinliğimize katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
“HAYIRLARA VESİLE OLSUN”
Bilindiği üzere pandemi nedeniyle çok zor dönemlerden geçtik. Allah Aşure ikramımızı hayırlara vesile kılsın. Çok şükür aşure ikramlarımıza yoğun bir talep oldu. Temsilcilik olarak, bu tarz özel günleri hep birlikte anmayı veya kutlamayı önemsiyoruz. Umarım bu geleneğimiz gelecek nesillere de aktarılır. Tüm Isparta’nın ve dolayısıyla tüm Türkiye’nin Muharrem Ayı’nı kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °