Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

İnşaat Mühendisleri Isparta Temsilciliği’nden; Vefa Örneği

İnşaat Mühendisleri Isparta Temsilciliği’nden; Vefa Örneği

ISPARTA 6.07.2020 06:49:00 0
İnşaat Mühendisleri Isparta Temsilciliği’nden; 
Vefa 
Örneği
İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilciliği, geçtiğimiz gün vefat eden ve bugüne kadar yüzlerce Mühendis yetiştirmiş olan Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Mustafa Türkmen için Mevlid – i Şerif okuttu.
 
Geçtiğimiz Cuma günü saat 17:30 da, Isparta Valilik Meydanı altı Atatürk Parkı arkasında (eski Burger King) okutulan Mevlid – i Şerife; İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilcisi Şeref Korkmaz ve oda üyeleri ve çok sayıda kişi katıldı. İl Temsilcisi Korkmaz, mevlit programına katılarak kendilerini yalnız bırakmayan tüm yönetime ve meslektaşlarına ayrı ayrı teşekkür etti.
KORKMAZ; “RUHLARI ŞAD OLSUN”
İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilcisi Şeref Korkmaz, söz konusu etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “28 Haziran’da kaybettiğimiz değerli hocamız, bu zamana kadar yüzlerce İnşaat Mühendisi yetiştiren ve temsilciliğimiz üyesi sayın Mustafa Türkmen ile ahrete intikal eden oda üyelerimizi yad etmek, hayır duası ile anmak ve ruhlarını şad etmek için bu Mevlid-i Şerif’i okuttuk. Ruhları şad olsun. Bugün aramızda olmayan, hakkın rahmetine kavuşmuş sayısız mühendis meslektaşlarımız var. Onların ruhuna hediye ettiğimiz Mevlid-i Şerifimizin kabulünü Cenab – ı Allah’tan niyaz ediyorum. Mevlidimize ilgi gösteren herkese de çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °