Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

İmamlara Bir destek de MÜSİAD’tan Geldi

İmamlara Bir destek de MÜSİAD’tan Geldi

ISPARTA 24.03.2020 15:26:00 0
 İmamlara 
Bir destek de
MÜSİAD’tan
Geldi
MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, sosyal medyada din görevlilerine yönelik saldırı niteliğindeki paylaşım ve eleştirilere sert tepki göstererek; “Din görevlileri bizim doğumuzdan ölümüze kadar olan yegane insanlardır. Asla terbiyesiz hareketleri hak etmezler” dedi.
 
BAŞKAN BAYSAN; “BİRLİK VE BERABERLİK
İÇİNDE OLMAMIZ GEREKEN BİR SÜREÇTEYİZ”
Ülkemizin zor bir süreçten geçtiği şu günlerde bir takım kendini bilmezlerin sosyal medya üzerinden din görevlilerine yönelik yaptığı paylaşımları şiddetle kınadığını vurgulayan Müstakil İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Bilindiği gibi, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Koronavirüs hastalığı ile mücadele etmekteyiz. Tüm bu olanlar göz önüne alındığında birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekirken, böyle terbiyesizce paylaşımlar ve yaklaşımlar son derece yakışıksız bir durum arzetmektedir.
“DİN GÖREVLİSİ KARDEŞLERİMİZE
YAPILANLARI ASLA TASVİP ETMİYORUZ”
Zira, ülkemizde kamu kurumlarının hizmet alanı kanunla belirlenmiştir. Her kurum yasalar çerçevesinde kendine verilen vazifeyi yerine getirmekle sorumludur. Kamu ve kurum personelleri istisnasız hepsi devletimize ve milletimize hizmet etmek için vardır. Bundan dolayı kurumlar arasında asla kıyaslama yapılması doğru değildir. Bugün dünya olarak sıkıntılı bir dönemden geçmekteyiz. Oysa toplum olarak bizim yapmamız gereken birlik ve beraberlik içinde yetkili ağızlardan gelen açıklamalara riayet ederek, devletimize, milletimize hatta kendimize destek olmaktır. Sosyal medyada Özellikle Din Görevlisi kardeşlerimizi Doktorlarla kıyaslayarak Din gönüllüsü kardeşlerimizi aşağılayıcı paylaşımlar görmekteyiz. Bu ülkede din ile sorunu olan arsızların sosyal medyada Diyanet'e ve Din Görevlisi kardeşlerimize saldırdıklarını görmekteyiz. Bunları asla tasvip etmiyoruz” dedi.
 
 

Anahtar Kelimeler: dem?siadtangeldi destek imamlarabir
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °