Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin’den; Yeni Yıl Mesajı

İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin’den; Yeni Yıl Mesajı

ISPARTA 1.01.2021 11:11:00 0
İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin’den; 
Yeni Yıl
Mesajı
Isparta İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin, Yeni Yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
 
Başkan Keskin mesajında; “Sevinçleriyle, hüzünleriyle tüm dünyamız için zorlu bir yıl olan, bu yüzden geri dönüp baktığımızda belki de buruk anılarla hatırlayacağımız 2020’yi geride bıraktık. Her yıl yeni umutlar, yeni başlangıçlar demektir. Yeni umutlarla, güzel dileklerle yeni bir yıla ‘Merhaba’ diyoruz.
 
Pandemi sürecinin yaşatmış olduğu zorlu yılda Ispartalı hemşehrilerimizin, vatandaşlarımızın ve köylülerimizin her an yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Salgının yaratmış olduğu zorluklara rağmen gerek yapısal gerek sosyal yatırımlar olmak üzere köylerimizin vizyonu ve hemşerilerimizin huzuru noktasında birçok önemli projemizi hayata geçirdik.
 
İl Genel Meclisimiz ve İl Özel İdaresi olarak 2021 yılının Isparta’mız ve siz değerli hemşehrilerimiz için güzel bir yıl olması için durmadan ve yorulmadan çalışmaya, köylerimize yatırımlarımızı bir bir gerçekleştirmeye devam edeceğiz.
 
Dilerim ki 2021 yılı hepimize güzelliklerin, sevginin, saygının, kardeşliğin paylaşıldığı, sağlıklı, güzel günler getirsin. Başta Ispartalı hemşehrilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum” dedi.
 
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °