Bugün, 19 Mart 2024 Salı

İHK’de şok istifa: Başkan Mehmet Arabacı İstifa etti!

İHK’de şok istifa: Başkan Mehmet Arabacı İstifa etti!

ISPARTA 14.10.2019 16:18:00 0
İHK’de şok istifa: 
Başkan 
Mehmet 
Arabacı
İstifa etti!
Isparta İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Arabacı, görevinden istifa ettiğini bildirdi.
 
ARABACI; “GÖREVİMDEN
İSTİFA EDİYORUM”
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Arabacı, yine camianın içinde olacağını ve desteklerinin devam edeceğini ifade etti. Başkan Arabacı istifasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “7 Ağustos 2018 tarihinden beri yürütmekte olduğum İl Hakem Kurulu Başkanlığından 7 Ekim 2019 tarihi itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım.
“HER ZAMAN MESLEĞİMİ İLERİYE
 TAŞIMAYI KENDİME HEDEF ALDIM”
Görev sürem içinde Isparta hakemliğinin verilecek her göreve hazır olmasını, görevi başarıyla tamamlayarak verilecek bir sonraki görevde tercih edilmesini bununla da hakemlerimizin bir üst kategoride Isparta’yı başarıyla temsil etmesini hedef olarak aldım.
“BU BİR NÖMET DEĞİŞİMİDİR,
DESTEĞİM SÜRECEK”
Bu görevde kısmen başarılı, kısmen de başarısız oldum. Görev sürem boyunca desteğinizi ve yardımlarınızı hep hissettim. Bunun için sizlere minnet ve şükranlarımı sunarım. Biliyorum ki, ortak amacımız Isparta’da futbolun başarısı ve belli bir seviyeye gelmesi. Bu nedenle bu toplumun içinde olmaya devam edeceğiz. Bu bir nöbet değişimidir. Devralacak arkadaşlara destek olmaya devam edeceğiz. Bu duygularla arzı veda eder, saygılar sunarım” dedi.
 

Salı 13 ° / 3 °
Çarşamba 10.9 ° / 4.8 °
Perşembe 6.3 ° / 1.5 °