Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

İHH, SDÜ’de kermes açtı

İHH, SDÜ’de kermes açtı

ISPARTA 25.04.2019 15:46:00 0
İHH, SDÜ’de kermes açtı
İnsani Yardım Vakfı Isparta Şubesi tarafından yetim ve muhtaç ailelere destek amaçlı, Süleyman Demirel Üniversitesinde kermes açıldı. Kermesten elde edilecek gelir ise hem yetim, hem de muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını gidermek amacıyla kullanılacak. 
 
Kermesin açılmasından satışı yapılan ürünlerin desteğine kadar yardımcı olan veya emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade eden İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, İHH’nın kurulduğu günden bu yana yetimin, muhtacın ve mazlumun yanında yer alan bir kuruluş olduğunu özellikle vurguladı.
AKÇİL; “EMEĞİ GEÇENLERE
TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Akçil, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi bu kermesin ilkini genç İHH olarak geçen yıl gerçekleştirmiştik. Şimdi ise ikincisini yapacağız. Kermesimiz 15 Nisan tarihinde başlayıp 19 Nisan tarihinde sona erecekti. Ancak, bazı sebeplerden dolayı kermesimizi bir hafta sonraya erteledik ve buna göre kermesimiz 22 – 25 Nisan 2019 tarihleri arasında yapılmaktadır. Ben, İHH Isparta Temsilcisi olarak tüm hayırseverleri kermesimize destek olmaya çağırıyorum ve tüm vatandaşlarımızı, üniversite öğrencilerimizi de Süleyman Demirel Üniversitesi Doğu Kampüsü Otobüs Durakları mevkiinde gerçekleştirmekte olduğumuz bu kermese davet ediyorum” dedi.
“KERMESİMİZ BUGÜN AKŞAM
ÜZERİ İTİBARİYLE SONA ERECEK
Kermesin amacı hakkında da bilgiler veren Akçil; “Isparta İnsanı Yardım Vakfı olarak yaptığımız bu kermesimiz ikinci kez düzenleniyor. Derneğimizde yaptığımız hayır faaliyetleri çerçevesinde kullanılması üzerine gelir amaçlı düzenlediğimiz bir kermes. 23 Nisan Çarşamba günü tatil olduğun için o gün hariç dört gün boyunca sürmektedir ve bugün akşamüzeri itibariyle sona erecektir. Burada elde edeceğimiz gelirler bizim tespitli ve sürekli yardım götürdüğümüz hem yetim ailelerimize hem de muhtaç ailelerimizin ihtiyaçlarını gidermek amacıyla kullanılacaktır” dedi.

Anahtar Kelimeler: açtı kermes sd?de
Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °