Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

İHH’lı Gençler Kahvaltıda Buluştu

İHH’lı Gençler Kahvaltıda Buluştu

ISPARTA 26.09.2022 15:34:00 0
İHH’lı
Gençler 
Kahvaltıda 
Buluştu
İHH İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Gençlik Kolları Erkek Grubu tarafından,  tanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenledi.
 
İHH İnsani Yardım Vakfı (İHH) Gençlik Kolları, yeni eğitim – öğretim yılının başlaması nedeniyle önceki gün tanışma, birlik – beraberlik, kaynaşma ve dayanışma kahvaltısında bir araya geldi.
İHH’LI GENÇLER
KAHVALTIDA BULUŞTU
Isparta İHH Temsilciliğinin bulunduğu Cumhuriyet Caddesindeki Merkez binasında gerçekleştirilen ve saat 10.00’da başlayan Kahvaltı Programına; Isparta İHH Teşkilat Başkanı Ruhi Uygun, kısa adı UDEF olan Uluslararası Öğrenciler Federasyonu Isparta Temsilcisi Ali Arslan ile gençler katıldı.
UYGUN; “SİZ GENÇLERE
ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR”
Söz konusu kahvaltı programında gençlere hitap eden İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Teşkilat Başkanı Ruhi Uygun, bu tür programları daha sık yapmayı planladıklarını belirterek; “Bilindiği gibi, İHH olarak Dünya'daki tüm mazlumların yardımına koşmaya, onların sesi olmaya devam ediyoruz. Sesimizi ve gücümüzü daha iyi gösterebilmek için siz gençlere büyük görevler düşüyor. Hep birlikte daha güzel bir Türkiye, daha güzel bir Dünya için çalışacağız. Çünkü İHH mazlumların umududur. Bunu hiçbir zaman unutmayacağız ve Genç İHH Teşkilatları olarak yılmadan, yıkılmadan yolumuzda devam edeceğiz” dedi.
ISPARTA İHH’NIN DÜZENLEDİĞİ GENÇLİK KOLLARI KAHVALTISINDAN GÖRÜNTÜLER:


 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °