Bugün, 19 Mart 2024 Salı

İHH’dan bin aileye gıda yardımı

İnsani Yardım Vakfı (İHH), mübarek Ramazan ayı çerçevesinde ihtiyaç sahibi aileler ile yetim ve mülteci ailelerine toplam bin koli gıda yardımı dağıttı. İl Temsilcisi Osman Akçil; “Amacımız, yoksul ve muhtaç ailelerimizi mutlu etmek

ISPARTA 21.05.2019 08:20:00 0
İHH’dan bin aileye gıda yardımı
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği, yardıma muhtaç kişi ve ailelerin yaralarına merhem olmaya devam ediyor.
AKÇİL; “MÜBAREK AYDA
HAYIR YAPMANIN HAZZI BAŞKA”
Vakfın Isparta Temsilciliği, genel merkez başta olmak üzere çeşitli kişi, kurum ve kuruluşlardan temin ettiği gıda paketlerini önceki gün ihtiyaç sahiplerine dağıttı. Bağlar Ortaokulu Bahçesinde gerçekleştirilen dağıtımda yaklaşık bin aile gıda paketi ile evlerine dönmenin mutluluğunu yaşadı. İHH Isparta Temsilcisi Osman Akçil, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Mübarek Ramazan ayı çerçevesinde yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade ederek; “Bilindiği gibi, 11 ayın sultanı olarak bilinen mübarek Ramazan ayındayız. Türkiye genelinde ve hatta dünya genelinde olduğu gibi biz de Vakfımızın Isparta Şubesi olarak gıda dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Durumu müsait olmayan ailelere Ramazan Paketi dağıtımındayız. Mübarek ayda böylesine hayırlı bir iş yapmak bize ayrı bir sevinç ve haz veriyor” dedi.
“ŞUANA KADAR BİN AİLEYE
GIDA PAKETİ DAĞITTIK”
Daha önceden yani Ramazan ayı başında 500 ihtiyaç sahibine Ramazan Paketi ulaştırdıklarını ve bugün de 500 ihtiyaç sahibine daha gıda paketi verildiğini vurgulayan Akçil; “Ramazan ayı içerisinde gerek büromuzdan gerekse Bağlar Mahallemizde bulunan Giyim Mağazamızdan yardımlarımızı sürdürüyoruz. Bugün de toplu olarak gıda paketi teslimimizi yapıyoruz.
“BİZE DESTEK OLAN
HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN”
Ben, İnsani Yardım Vakfı Isparta Temsilciliği olarak bize bu konuda destek olan tüm yardımseverlerimize ve bağışçılara teşekkür ediyor ve kendilerinden Allah razı olsun diyorum. ‘İyilik her zaman her yerde' anlayışıyla İHH olarak çalışmalarımızı yaklaşık 25 yıldır yapıyoruz. İnşallah bundan sonra da devam edeceğiz. Bize bağış yapan bütün bağışçılarımıza şükranlarımızı iletiyoruz, onların bize ulaştırdıkları emanetleri ihtiyaç sahiplerine en iyi şekilde ulaştırmış oluyoruz” ifadelerini kullandı.
“KOLİLERDE HER AİLENİN İHTİYACI
OLAN ANA MADDELER VAR”
Gıda Kolilerinin içerisinde birçok ürünün olduğunu hatırlatan İHH Isparta Temsilcisi Osman Akçil; “Kolilerimizde bir ailenin ihtiyaç duyacağı ana gıdalar olan kuru bakliyat, salça, yağ, tuz, makarna fasulye, pirinç, nohut kumanyaları var. Gıda Paketlerimizi ihtiyaç sahibi aileler ile yetim ve mülteci ailelerine teslim ediyoruz. Bu doğrultuda şana kadar toplam bin koli gıda yardımında bulunmuş durumdayız” dedi.
 

Salı 13 ° / 3 °
Çarşamba 10.9 ° / 4.8 °
Perşembe 6.3 ° / 1.5 °