Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

IEOB Başkanı Ahmet Tural; Mazbatasını Aldı

IEOB Başkanı Ahmet Tural; Mazbatasını Aldı

ISPARTA 10.05.2022 12:17:00 0
IEOB Başkanı Ahmet Tural; 
Mazbatasını 
Aldı
Geçtiğimiz hafta yapılan kongrede tekrar başkanlık görevine seçilen Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ve yönetim kurulu üyeleri, bugün İl Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını alıp göreve başladı.
 
Geçtiğimiz hafta sonu Süleyman Demirel Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliğinin 40. Olağan Genel Kurulunda başkanlığa seçilen Ahmet Tural, Millet Caddesinde Isparta Adliyesi 2 Nolu Hizmet Binasında bulunan İl Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını İl Seçim Kurulu Müdürü Yücel Demiralay’ın elinden aldı. Müdür Demiralay, Başkan Tural’a mazbatasını takdim ederek görevinde başarılar diledi.
BAŞKAN TURAL; “ALLAH UTANDIRMASIN”
Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ve beraberinde yönetim kurulu üyelerinin katıldığı mazbata töreninde Birlik yöneticileri ile birlikte mazbatasını aldıktan sonra açıklamalardan bulunan Başkan Tural; “Allah yeni görevimizde bize güç versin. İşimizin kolay olmadığının farkındayız. Isparta’da tüm esnaf arkadaşlarımızın sorumlulukları omzumuzda. Bu döneme kadar olduğu gibi bundan sonraki dönemimizde de tüm esnaflarımızın hak ve menfaatlerini en iyi şekilde korumaya, onları en iyi şekilde temsil etmeye Bismillah diyerek başlıyoruz. Rabbim hepimizin yar ver yardımcısı olsun” dedi.

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °