Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

IEOB Başkanı Ahmet Tural’dan; ‘İndirim Günleri’ne Davet

IEOB Başkanı Ahmet Tural’dan; ‘İndirim Günleri’ne Davet

ISPARTA 2.12.2021 08:53:00 0
IEOB Başkanı Ahmet Tural’dan; 
‘İndirim 
Günleri’ne 
Davet
Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, tüm Isparta halkını ve öğrencileri, Kunduracılar Sitesi’nde 21 gün boyunca devam edecek Geleneksel İndirim ve Alışveriş Günleri’ne katılmaya davet etti.
 
Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği öncülüğünde Kunduracılar Sitesinde İndirim ve Alışveriş Günleri düzenleniyor. Vatandaşa İndirim Esnafa Destek sloganıyla gerçekleştirilecek indirim şenliği 3 Aralık Cuma saat 14.00’da yapılacak açılışla start alacak. Birlik Başkanı Ahmet Tural, tüm vatandaşları Kunduracılar Sitesi’ndeki indirim günlerine davet etti.
 
Geçtiğimiz yılın mart ayında ülkemizi etkisi altına alan Kovid 19 salgını nedeniyle alınan tedbirlerin en çok esnaf ve sanatkarlarımızı olumsuz yönde etkilediğini her zaman dile getirdiklerini belirten Başkan Tural “Pandemi dönemiyle birlikte, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak imkanlarımız dahilinde ilimiz esnafının yanında olmaya gayret gösterdik.  Esnafına Sahip Çık Isparta kampanyasıyla sivil toplum kuruluşlarının desteğini de alarak,  hemşehrilerimizin kendi esnafımızdan alışveriş yapmasını sağladık.
 
Bunun yanında kredilerin ertelenmesi, e ticaret üzerinden ürün satışı, hiç iş yapmayan esnafa ayni ve nakdi destek imkanıyla esnafımızın bu zor dönemde bir nebze olsun nefes almasını sağladık. Ancak esnafımız sadece pandemiyle değil, büyük AVM’lerin neden olduğu haksız rekabetle de mücadele etmek zorunda kaldı. Ne yazık ki, her geçen gün sayıları hızla artan ve gelişi güzel şube açan bu AVM’ler yerel esnafa büyük zararlar vererek ilimiz ekonomisini olumsuz yönde etkilemektedir. Özellikle gıdada yaşanan fahiş fiyat artışları, döviz kurundaki dalgalanmalar ve temel girdilere yapılan zamlar da esnafımızı derinden etkiliyor” dedi.    
ESNAF MAHALLEMİZİN HERŞEYİDİR
Esnaf ve sanatkarların Isparta ekonomisinin omurgası olduğunu bir kez daha ifade eden Birlik Başkanı Tural “Esnafımız kazancının vergisini bu şehirde öder,  katma değeri Isparta’ya sağlar. Büyük AVM’ler sadece müşterinin ihtiyaçlarına karşılık verirken esnafımız değerlerimize önem verir.  İyi günümüzde, kötü günümüzde, ölümüzde, düğünümüzde hep yanımızda olan mahallenin esnafıdır. Büyük AVM’ler kuruşu kuruşuna ödeme alırken, veresiye defterini kapatmayan bizim esnafımızdır. Her birimiz bunun farkına varmalı ve alışverişimizi yerel esnafımızdan yaparak destek olmalıyız ki mahallemizin bekçisini, ağabeyini, komşusunu kısacası her şeyi olan bakkal amcamızı kasap amcamızı manav ağabeylerimizi kaybetmeyelim.
HEM VATANDAŞ HEM
ESNAFIMIZ KAZANACAK
İşte buradan yola çıkarak, hem esnafımızın hem de halkımızın beklentisi doğrultusunda Birliğimiz öncülüğünde Vatandaşa İndirim Esnafa Destek sloganıyla Kunduracılar Sitesinde İndirim ve Alışveriş Günleri’ni başlatıyoruz. 21 gün sürecek indirim günleriyle bir yandan Kunduracılar Sitesinde canlanma yaşanacak, esnafımızın işlerinde artış olacak, diğer yandan halkımız, çocuklarımız, öğrencilerimiz yüzlerce çeşit ayakkabıyı indirimli alma imkanına sahip olacak. 3 Aralık Cuma günü saat 14.00’da açılışını yapacağımız indirim ve alışveriş günlerine tüm halkımızı, öğrencilerimizi davet ediyorum. Kampanyamızın ilimize hayırlı olmasını diliyor, destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °