Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

IDKKYB Başkanı Süleyman Yaşar Köroğlu’ndan; Kurban Bayram Mesajı

IDKKYB Başkanı Süleyman Yaşar Köroğlu’ndan; Kurban Bayram Mesajı

ISPARTA 31.07.2020 05:36:00 0
IDKKYB Başkanı Süleyman Yaşar Köroğlu’ndan; 
Kurban Bayram 
Mesajı
Isparta İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Süleyman Yaşar Köroğlu, Mübarek Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
 
Bayramların; iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günler olduğuna dikkat çeken Başkan Köroğlu mesajında; “Bayramlar, dini şuur ve duyguların gelişmesine, milli ve manevi değerlerin güçlenmesine, birlik ve beraberlik ruhunun kuvvetlenmesine vesile olduğundan dolayı önem arz etmektedir.
 
Her türlü insani ve ahlaki değerlerin kazanılmasına önemli katkılar sağlayan bayramların özellikle paylaşma ve yardımlaşmanın en üst düzeye çıktığı istisnai günler olması da bu güzelliğe ayrı bir anlam kazandırmaktadır" ifadelerini kullandı.
 
Bayramların dini şuur ve duyguların gelişmesine,  milli ve manevi değerlerin güçlenmesine, birlik ve beraberlik ruhunun kuvvetlenmesine vesile olduğundan dolayı önem arz ettiğini belirten Başkan Köroğlu; “Her türlü insani ve ahlaki değerlerin kazanılmasına önemli katkılar sağlayan bayramların özellikle paylaşma ve yardımlaşmanın en üst düzeye çıktığı istisnai günler olması da bu güzelliğe ayrı bir anlam kazandırmaktadır" dedi.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; Tüm Isparta halkımızın Mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam Âlemine, tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °