Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Hudeybiye Turizm’in ilk hac kafilesi; Kutsal topraklara gitti

Hudeybiye Turizm’in ilk hac kafilesi; Kutsal topraklara gitti

ISPARTA 5.07.2019 13:42:00 0
Hudeybiye Turizm’in ilk hac kafilesi; 
Kutsal 
topraklara 
gitti
Hudeybiye Turizm vasıtasıyla Isparta’dan hacca gidecek 107 hacı adayı, düzenlenen törenle kutsal topraklara uğurlandı. Hacı adayları Terminal Camiinden hareket etti.
 
Isparta’dan hac ibadetini yapmak üzere kutsal topraklara gidecek ilk kafile için uğurlama töreni düzenlendi. Söz konusu törenle dualarla uğurlanan ilk hac kafilesine sektörün tanınmış firmalarından Hudeybiye Turizim Temsilcisi Mehmet Yüceer başkanlık ediyor.  
107 HACI ADAYI KUTSAL
TOPRAKLARA UĞURLANDI
Isparta 2019 yılının ilk hacı kafilesini yarın kutsal topraklara uğurlandı. Dün saat 16.00’da dualarla uğurlanan ilk hac kafilesinde, Hudeybiye Tur ile hacca gitmeyi tercih eden 107 hacı adayı yer aldı.
YÜCEER; “ALLAH HAC İBADETİNİZİ
KABUL ETSİN İNŞAALLAH”
Hudeybiye Turizm Temsilcisi Mehmet Yüceer, törende yaptığı konuşmada hacı adaylarının yolculuklarının hayırlı olmasını diledi. Yüceer; “Rabb’im burada bulunan tüm kardeşlerimize, nesillerimize o^kutsal topraklara gidebilmeyi nasip eylesin. Yaklaşık 1 ay sürecek bir yolculuk ve bu yolculuğu en güzel şekilde değerlendirebilmeyi Rabb’imden temenni ediyorum. Sizler Rabb’imizin misafirlerisiniz. Kendi adınıza gittiğiniz gibi bölgemiz adına, ülkemiz adına, tüm Müslümanlar adına gidiyorsunuz. Hem kendiniz hem Müslümanlar için dualarınızı istirham ediyorum.” dedi.
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °