Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Hudeybiye Turizm ile kutsal topraklara giden; 107 Hacı Isparta’ya döndü

Hudeybiye Turizm ile kutsal topraklara giden; 107 Hacı Isparta’ya döndü

ISPARTA 22.08.2019 06:05:00 0
Hudeybiye Turizm ile kutsal topraklara giden; 
107 Hacı 
Isparta’ya 
döndü
Hudeybiye Turizm vasıtasıyla Isparta’dan hacca giden 107 hacı adayı, hac ibadetini tamamlayarak hacı olup Isparta’ya döndüler. Hacıları karşılama töreninde duygulu anlar yaşandı.
 
3 Temmuz 2019 tarihinde Isparta’dan hac ibadetini yapmak üzere kutsal topraklara giden ve Isparta için ilk kafile niteliğinde olan hacılar önceki gün memleketleri Isparta’ya döndüler. Isparta’nın ilk hac kafilesine sektörün tanınmış firmalarından Hudeybiye Turizm Temsilcisi Mehmet Yüceer başkanlık etti.
107 HACI ADAYI KUTSAL
TOPRAKLARDAN DÖNDÜ
Hudeybiye Turizm tarafından önceki gün Terminal Camiinde hacıları karşılama töreni düzenlendi. Hacılar yakınları tarafından cami avlusunda dakikalarca heyecanla beklendi ve beklenen an geldi. Hacıları taşıyan otobüsler cami avlusuna gelince, yakınları otobüslerden inen yakınlarına koşarak sarılıp hasret giderdiler. Hacı karşılama töreninde duygulu anlar yaşandı ve bazı hacılar ve yakınlarının gözyaşlarını tutamadıkları gözlendi.
YÜCEER; “ALLAH’IN İZNİYLE GİTTİK,
İBADETİMİZİ YAPTIK VE GELDİK”
Hudeybiye Turizm Temsilcisi Mehmet Yüceer, karşılama töreninde yaptığı konuşmada; “Öncelikle hac ibadetinin yerine getirilmesi konusunda Hudeybiye turizmi tercih eden kardeşlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum ve hac ibadetlerinin kabul edilmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Rabb’im burada bulunan tüm kardeşlerimize, nesillerimize o kutsal topraklara gidebilmeyi nasip eylesin. Tam 47 gün yani yaklaşık 1,5 ay süren bir hac ibadetini yerine getirip sağ salim bir şekilde memleketimize, güller diyarı Isparta’ya döndük. Allah’a sonsuz şükürler olsun” dedi.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °