Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Hisarcıklıoğlu: Isparta tarımla markalaştı

Isparta tarımla markalaştı

ISPARTA 2.11.2018 13:48:00 0
Hisarcıklıoğlu: Isparta tarımla markalaştı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 14. Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı ziyaret etmek üzere dün Isparta’ya geldi.
 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Isparta’ya gelerek Ticaret Borsası’nın düzenlediği 14. Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı ziyaret etti.
HİSARCIKLIOĞLU: TARIM FUARI ISPARTA İÇİN ÖNEMLİ
Ziyarette konuşan Hisarcıklıoğlu, “Isparta Ticaret Borsası’nı kutluyorum. Tarım Fuarı’nı artık geleneksel hale getirdiler. Benim de ikinci katılışım. Daha öncekinde de Ahmet bey davet etmişti. Bugün Antalya’da D8 ülkelerinin odalar birliği başkanlarıyla toplantımız oldu. Ahmet beye destek olmak vermek için buraya geldim. Tarım Fuarı Isparta için önemli. Çünkü zaten tarımdan markalaşmış. Gülünden, elmasından lavantaya kadar yeni alanları kendilerini ekliyorlar. Isparta’yı kutluyorum. Yeni fuar alanı daha güzel olmuş” dedi.
CESUR: TARIMIMIZA DAHA İYİ ÖNEM VERMEMİZ GEREKİYOR
İYİ Isparta Milletvekili Aylin Cesur da çok önemli konuklar ağırladıklarını ifade ederek, “Isparta’mıza gösterdikleri teveccühleri için teşekkür ediyorum. Türkiye’ye yaptıkları hizmetleri için milletvekili olarak teşekkür ediyorum. Ticaret Borsamızı bu fuar için kutluyorum. Yüzde 57’si tarım ve hayvancılıkla geçinen Isparta için bu fuar çok önemli. Tarımımıza daha iyi önem vermemiz gerekiyor” şeklinde konuştu. 
Konuşmaların ardından Hisarcıklıoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Adar ve fuara destek veren firmalara plaket takdim etti.
 

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °