Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Her şeyin En iyisini Halkımız Bilir

Her şeyin En iyisini Halkımız Bilir

ISPARTA 7.09.2019 17:53:00 0
Her şeyin 
En iyisini 
Halkımız 
Bilir
Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, yerel yönetimlerde en iyi çalışmanın halkla birlikte yapılması olduğunu belirterek; “Yapılacak bir işte halka sorulması en güzel yoldur” dedi.
 
Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, bugün Öğretmenevinde bir basın toplantısı yaparak Isparta gündemini ve yapacakları hizmetleri anlattı.
GÖKGÖZ’DEN
İCRAATIN İÇİNDEN…
Saat 10.00’da Gazetecilerle bir araya gelen Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Şehirlerarası Otogar konusundaki görüş ve düşüncelerini de anlattı. Isparta eski Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın döneminde yapımına başlanan Şehirlerarası Terminalin devam edip etmeyeceği yönündeki tartışmalar konusunda açıklama yapan Milletvekili Gökgöz bu konunun en güzel çözümünün referandum yapmak olduğunu belirterek; “Yeni otogarın yerine yapılacak projenin yapılıp yapılmayacağına bu şehrin insanları yani Ispartalılar tarafından karar verilmesi gerekir.
“KAYMAKKAPI MEYDANINA
SANDIK KOYALIM”
Bu doğrultuda; Kaymakkapı Meydanına bir sandık kuralım. O sandığa Ispartalılar yeni otogar için ne yapılması gerekiyorsa görüşlerini bildirerek atsınlar. Halk oranın ne yapılmasını istiyorsa ona göre karar verelim. Bu benim şahsi düşüncem. Bu düşüncemi Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen'e de ilettim. Biz halk ne diyorsa ve ne istiyorsa onu yapalım” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler: iyisinihalkımızbilir şeyinen
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °