Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Hem Maliyet Hem Risk Düşecek Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e; Protokol İçin İmza Yetkisi

Hem Maliyet Hem Risk Düşecek Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e; Protokol İçin İmza Yetkisi

ISPARTA 13.06.2021 16:03:00 0
Hem Maliyet
Hem Risk Düşecek 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e; 
Protokol 
İçin İmza 
Yetkisi
Olası kuraklık tehlikesini dikkate alan Isparta Belediyesi harekete geçti. Belediye Meclisi, Isparta’nın içme – kullanma ve endistri suyu temini ile mevcut içme suyu sistemi ile verilen suyun arıtılmasına yönelik, tesis projelerinin hazırlanması ve inşaatının yapılması için DSİ Genel Müdürlüğü ile Belediye Başkanlığı arasında imzalanacak protokol için Başkan Başdeğirmen’e yetki verilmesini oy birliği ile kabul etti.
 
Belediye Meclisi’nin Haziran ayı olağan toplantıları önceki gün yapılan toplantı ile sona erdi. Belediye Meclis salonunda saat 14.30’da Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.
DSİ İLE BELEDİYE ARASINDA İMZALANACAK
PROTOKOL İÇİN BAŞDEĞİRMEN’E YETKİ VERİLDİ
Toplantının 2. Maddesinde bulunan; Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 18. Bölge Müdürlüğü Isparta ilinin içme – kullanma ve endistri suyu temini ile mevcut içme suyu sistemi ile verilen suyun arıtılmasına yönelik, tesis projelerinin hazırlanması ve inşaatının yapılması planlandığından 1053 sayılı belediye teşkilatı olan yerleşim yerlerine içme, kullanma ve endüstri suyu temininin hakkındaki kanuna istinaden DSİ Genel Müdürlüğü ile Isparta Belediye Başkanlığı arasında protokol imzalanması ve her türlü işlemleri yapmak için Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e yetki verilmesinin görüşülmesi konusu ele alındı.
PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU
RAPOR HAZIRLADI
Konu ile ilgili olarak Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan rapor, Komisyon Başkanı Uğur Büyükçulcu tarafından okundu. Raporda, bu konuda Başkan Başdeğirmen’e yetki verilmesinin uygun bulunduğu belirtildi.
OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Meclis ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen daha sonra, söz konusu komisyon raporunu meclis üyelerinin onayına sundu ve rapor oy birliği ile kabul edildi.

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °