Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Hasta odaları yenileniyor

Hasta odaları yenileniyor

ISPARTA 27.05.2017 09:35:00 0
Hasta odaları yenileniyor
Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi yatan hasta bölümünde yenilenme çalışmaları hızla devam ediyor.
Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, “Hizmet kalitesini artırmak ve hastalarımıza daha güzel imkanlar sunmak amacı hastanemiz servis katlarında bulunan hasta odalarımızı yenileme işlemlerine başladık. Çalışmalar dahilinde odalarımıza yeni hasta yatakları getirilirken, refakatçı koltuğu, yatak başı dolapları da tamamen yenilendi. Bütün odalarımız özel oda standartlarında olup, LCD ekran TV, buzdolabı, oda içi dahili telefon, her odada banyo ve lavabo da bulunmaktadır. Kısa süre içerisinde tüm hasta odalarımız yenilenecek ve eksiklikleri bulunan odalarımızın da eksiklikleri tamamlanacaktır.” dedi.
Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Tolga Atay ise konu ile ilgili olarak “Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi bulunduğu alanda tecrübeli akademik kadrosuyla tam 17 yıldır Ispartalı halkımıza hizmet etmektedir. Sağlık alanında bölgede referans hastane olmamıza rağmen hastalarımızın konfor ve memnuniyetlerini en üst düzeye çıkarmak amacıyla rektörlüğümüzün desteğiyle tüm hasta odalarımızı beş yıldızlı otel konfor düzeyine getirmeye çalışıyoruz. Tüm odalarımızın yarısına yakınını yeniledik, geri kalanını ise yıl sonuna kadar tamamlamayı hedefliyoruz’ diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °