Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Halkın parası çar – çur edilmiyor: Belediye üretiyor, Parklar güzelleşiyor

Halkın parası çar – çur edilmiyor: Belediye üretiyor, Parklar güzelleşiyor

ISPARTA 29.05.2019 10:23:00 0
Halkın parası çar – çur edilmiyor:  
Belediye üretiyor, 
Parklar güzelleşiyor
HABER: Yunus ÖZLER
Isparta Belediyesi, atölyelerinde ürettiği kent mobilyalarıyla hem modern bir il oluşturuyor hem de belediye bütçesinden tasarruf sağlıyor.
 
Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü havaların ısınmasıyla çalışmalarına hız verdi.
PARKLARA DİKİLEN ÇİÇEKLER
DE MÜDÜRLÜK SERALARINDAN
Bu doğrultuda, şehrin çehresine güzelleştirmek için yoğun çalışmalara başlayan Belediye ekipleri, kendi atölyelerinde imal ettikleri kent mobilyalarının montajlarına başladı. Isparta Belediyesi Eğirdir Yolu üzerinde bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğü içindeki Atölyelerde, kenti merkezinde kullanılan Kamelya, çöp kovası, bank, pergole gibi kent mobilyalarının yapımının yanı sıra yine Park Bahçeler Müdürlüğü’ne ait seralarda ise kent merkezindeki, park, bahçe ve meydanlara dikilecek çiçekler yetiştiriliyor.
BELEDİYE ŞEHRİ HEM
MODERNLEŞTİRİYOR
HEM TASARRUF SAĞLIYOR
Isparta Belediyesi, kendi atölyelerinde işçi emeği ile ürettiği ve onardığı kent mobilyaları ve park bahçe bitkileri ile, kent merkezini hem modern bir görünüme kavuşturuyor, hem de israf edilmeden hizmete dönüştürülüyor.
BAŞDEĞİRMEN, “TASARRUF YAPARAK HALKIMIZIN
PARASINI YERLİ YERİNDE HARCIYORUZ”
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, seçimler öncesinde kendisinin Isparta halkına halkın parasını en iyi şekilde değerlendirecekleri, çar – çur etmeyecekleri sözünü verdiğini belirterek, yaptıkları bu çalışmanın ve sağladıkları tasarrufun bunun en güzel örneği olduğunu söyledi.
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °