Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Halk Otobüslerimizin her zaman yanındayım

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Özel Halk Otobüsleri Kooperatifini ziyaret etti. Kooperatif üyeleri ile sohbet eden Başkan Günaydın, “Halk Otobüslerimizin başarılarının bundan sonra da artacağına inanıyorum” dedi.

ISPARTA 24.04.2016 09:35:00 0
Halk Otobüslerimizin her zaman yanındayım
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın Halk Otobüsleri Kooperatifini ziyaret ederek üyelerle sohbet etti. Yapımı tamamlanan, devam eden ve başlayacak olan projeleri hakkında üyelere bilgiler aktaran Başkan Günaydın, Halk Otobüslerinin çalışmalarından da memnun olduğunu söyledi.
Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz Başkan Günaydın’ın ziyaretinden memnun olduklarını dile getirdi.
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da konuşmasında, “Halk Otobüsleri Kooperatifi üyelerimizi ziyaret ederek çalışmalarını yerinde görmek, sıkıntılarını dinlemek ve elimizden gelen bir şey varsa yardımcı olabilmek için buradayız. Üyelerimizi dinledim; çalışmaları çok güzel. Kooperatifimiz bundan sonra da daha da başarılı olacaktır. Biz de Isparta Belediyesi olarak bu dürüst çalışan arkadaşlarla her zaman birlikte olacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °