Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Halil İbrahim Öz güven tazeledi

Halil İbrahim Öz güven tazeledi

ISPARTA 12.02.2018 06:58:00 0
Halil İbrahim Öz güven tazeledi
SS. 52 Nolu Gülkent Otobüsçüler ve Servisler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin gerçekleştirilen olağan genel kurulunda mevcut Başkan Halil İbrahim Öz ve yönetim kurulu güven tazeledi. Kooperatifin ilk kurulduğunda birkaç sandalye, masa ve bir çalışandan ibaret olduğunu belirten Öz, “Şuanda 56 üyemiz, 119 plakamız ve kendimize ait 6 aracımızla yolcu taşıma hizmeti veriyoruz” dedi.
 
SS. 52 Nolu Gülkent Otobüsçüler ve Servisler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin olağan genel kurul toplantısı cumartesi günü gerçekleştirildi. Kooperatif binasında yapılan kongreye Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Metin Çelik, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Ali Bapbacı, Ticaret il Müdürü Özcan Kesmen ve kooperatif üyeleri katıldı.
Genel kurul toplantısı öncesi üyelere ve katılımcılara yemek ikramı yapıldı. Yemeğin ardından gerçekleştirilen kongrede divan başkanlığına Mehmet Öz getirildi. Kongrede ilk olarak yönetim ve denetim faaliyet raporları okunarak, mevcut yönetim ibra edildi. İbranın ardından gerçekleştirilen seçimde tek listeyle seçime giren mevcut başkan Halil İbrahim Öz, güven tazeledi.
6 ARACIMIZ 119 PLAKAMIZ VAR
Kooperatifin 52 üyesi ve 119 plakası bulunduğunu dile getiren SS. 52 Nolu Gülkent Otobüsçüler ve Servisler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Halil İbrahim Öz,”Bu araçlarımızla 2014 yılından bu yana Isparta mücavir alanlar içerisinde hizmet vermekteyiz. Kooperatifimizin kendisine ait 5 aracı var. Bunlardan 3 tanesi Isparta ve Burdur arasındaki Süleyman Demirel Havalimanına biletli yolcu taşıma işi yapıyor.  Bu araçlarımızdan 3 tanesi özel bir otobüs firmasının şehir içi yolcu taşıma işini yapıyor. Tüm araçlarımızın işi mevcuttur. Yeni boşa çıkan 2 aracımız var. Bu araçlarımız için de kısa sürede iş görüşmesi yapacağız” dedi.
BİR ÇALIŞANIMIZ VARDI ŞİMDİ 15 ÇALIŞANIMIZ VAR
4 yılın kendileri için çok hızlı geçtiğine değinen Öz, “Kurulduğumuz zaman bir bina, birkaç masa sandalye ve bir çalışan vardı. Şuanda kooperatifimiz bünyesinde 15 çalışan var. Önümüzdeki 4 yıl süreç içerisinde bu sayıyı artırarak bacasız fabrika gibi çalışacağız. Kooperatifimizi daha iyi yerlere taşımak istiyoruz. Kooperatifimiz bünyesinde bir anonim şirketi oluşturarak üyelere hisse vererek, bir havuz şeklinde gelecek olan tüm yeni işleri alarak sistem oluşturacağız” şeklinde konuştu.
İŞTE YENİ YÖNETİM
Öz Efeoğulları Eğirdir Seyahat LTD ŞTİ.(Halil İbrahim Öz-Başkan)
Dumanlar İnş. LTD. ŞTİ(İsmail Duman)
Çıkantur Nak. Tic. San. LTD. ŞTİ(Hüseyin Çıkan)
YÖNETİM KURULU YEDEK
Isparta ATM Tic. LTD. ŞİT(Ali Öz)
Kubilay Tarım Ür. Tic. LTD. ŞTİ.(M. Ercan Kubilay)
Rafet Armağan
DENETİM KURULU ASİL
Ali Yılmaz
Mahmut Akarsı
DENETİM KURULU YEDEK
Mustafa Şenol Tulga
Melek Oflaz
GÜLSES GAZETESİ

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °