Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Güvenlikçilerden savunma sanayine destek

Güvenlikçilerden savunma sanayine destek

ISPARTA 13.08.2018 12:35:00 0
Güvenlikçilerden savunma sanayine destek
Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde güvenlik birimine bağlı olarak çalışan personeller önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.
Vatanın bekası için her tür zorlu koşulda görev yapan askerlerimizin her zaman yanında olduklarını hissettirmek ve bu tür bağışların yapılmasının gerekliliği konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla, Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde güvenlik birimine bağlı olarak çalışan personeller, başlatılan kampanya ile Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’na bağışta bulundu.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Araştırma ve Uygulama Hastanesi Güvenlik Müdürü Çetin Toros, desteklerini esirgemeyen SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’ya ve duyarlı çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Toros, “Bu ülke için şehit düşen güvenlik personelimiz, canı pahasına çarpışan gazilerimiz var. Şu anda görevini yapmakta olan güvenlik güçlerimize başarılar diliyoruz. Bu görev esnasında yaralanmış gazilerimize Allah'tan şifa diliyor, vatan uğrunda şehit olan güvenlik güçlerimizi rahmetle anıyoruz. Yapmış olduğumuz kampanyanın amacı ülkemize dışarıdan ekonomik anlamda düzenlenen saldırılara cevap vermektir” dedi. Toros bu davranışın örnek teşkil etmesini dileyerek sözlerini sonlandırdı.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °