Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Gülbirlik Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Demir; Suç Duyurusunda Bulunup, Tazminat Davası Açacağız

Gülbirlik Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Demir; Suç Duyurusunda Bulunup, Tazminat Davası Açacağız

ISPARTA 1.07.2020 18:26:00 0
Gülbirlik Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Demir; 
Suç Duyurusunda 
Bulunup, Tazminat 
Davası Açacağız
Gülbirlik Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Demir, Gülbirlik ve Birlik bünyesinde faaliyet gösteren Rosense A.Ş. hakkında yapılan iftira ve haksız saldırılar için Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacaklarını belirterek; “Hukuk Mahkemelerinde tazminat davaları açılacaktır” dedi.
 
Gülbirlik Yönetimi, bazı gülyağı üreticilerinin bazı basın yayın organlarında Gülbirlik ile ilgili yer alan beyanatları üzerine bir basın toplantısı yaparak iddialara cevap verdi.
DEMİR; “HAKKIMIZDA KONUŞAN KİŞİLER
SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUĞUMUZ KİŞİLERDİR”
Bugün saat 15.00’te Gülbirlik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ve Gülbirlik Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Demir ve Üyeler ile Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik ve Genel Müdür Yardımcılarının hazır bulunduğu toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Demir şunları söyledi; “30 Haziran 2020 tarihinde gerek sosyal medyada gerekse yerel haber portallarından birinde Birliğimizle ilgili çıkan haberler; Ürünlerimizi taklit etmeleri nedeni ile Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduğumuz ve Isparta Asliye Ceza Mahkemesinde haklarında dava açılanlar tarafından kurumumuzun itibarını zedelemeye yönelik beyanlardır.
“FAALİYETLERİMİZ GÜLÇİÇEĞİNE DAHA
FAZLA DEĞER KATTIĞINI GÖSTERMEKTEDİR”
Gülbirlik ve Rosense A.Ş. gerek ülkemiz gerekse dünya ticareti ile entegre olmuş, yurt içi ve yurt dışı piyasalardan ihtiyacı doğrultusunda alım satım yaparak ticaretini sürdürmektedir. Yaptığımız ve yapmakta olduğumuz tüm faaliyetler öncelikle Türk Ticaret Kanunu ve tabi olduğumuz 4572 sayılı Tarım Satış Kooperatif ve Birlikler Ana Sözleşmesinde belirlenen yetkiler doğrultusundadır. Kaldı ki habere konu olan yıllarda üreticiye ödenen gül çiçeği bedeli tarihin en yüksek değeri olmuştur. Bu da Gülbirlik ve Birliğimize ait Rosense A.Ş.’nin yaptığı her türlü ticari faaliyetin gül çiçeğine daha fazla değer kattığını göstermektedir.
“BAŞARIMIZDAN
RAHATSIZ OLUYORLAR”
Sektörde merdiven altı üretim yapan firmalar, sentetik gülsuyu üretimi yapan firmalar Gülbirlik ve Rosense A.Ş.’nin yükselmesinden,  iç ve dış piyasadaki hakimiyet ve başarısından rahatsız olmaktadırlar.
 “SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUP,
TAZMİNAT DAVASI AÇACAĞIZ”
Şirketimiz Rosense A.Ş. , Birliğimiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çalışanlarımız hakkında yapılan iftira ve haksız saldırılar için Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunarak hukuk mahkemelerinde tazminat davaları açılacaktır” dedi.
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °