Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Gül Sanayi Sitesinden otobüs seferi talebi

Gül Sanayi Sitesinden otobüs seferi talebi

ISPARTA 9.03.2018 21:10:00 0
Gül Sanayi Sitesinden otobüs seferi talebi
Şehir Hastanesinin açılmasının ardından çevre trafiği daha da yoğunlaşan Gül Küçük Sanayi Sitesinde çeşitli güzergahlara yeni otobüs seferleri isteniyor. Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, İl Sağlık Müdürlüğü, Ağız Diş Sağlığı Merkezine geçişlerin sanayi sitesi içinden olduğunu belirterek, “Sanayimize ve Şehir Hastanesi kompleksine ulaşmada güçlük çeken vatandaşlar halk otobüslerinden yeni sefer istiyor. Halk Otobüsleri Kooperatifimizden yeni otobüs seferleri ile ilgili düzenleme yapmasını istiyoruz” dedi.
Isparta’nın büyüyen sanayi sitesi haline Gül Küçük Sanayi Sitesine ulaşımın kolaylaşması için yeni otobüs seferleri talebi geldi. Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, sanayi sitesindeki 2700 çalışan ile TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin 400 öğrencisinin ulaşım konusunda Halk Otobüsleri Kooperatifinden yeni güzergahlar oluşturulmasını beklediğini söyleyerek “İl Sağlık Müdürlüğü ve Ağız diş sağlığı merkezine ulaşım sanayi sitemizden yapılıyor. 281. Caddenin açılması ile yeni yolların açılması sanayi bölgemize ulaşımı kolaylaştırdı. Fakat aracı olmayan vatandaşlar ulaşım için halk otobüsü olmasını talep ediyorlar” diye konuştu.
Sanayi sitesi içindeki Moda Park Gül Balo Salonuna bu sezon için 80’den fazla rezervasyon yapıldığını belirten Boyacı, “daha fazla rezervasyon talebi geliyor. Fakat vatandaş otobüs olup olmadığını soruyor. Yeni otogar bölgesi, Çünür ile Gül Küçük Sanayi sitesini bağlayan ara yol belediye tarafından genişletiliyor. Bu güzergahta Çünür’den Şehir Hastanesine yada sanayiye gelecek vatandaşlara yönelik bir sefer oluşturulması ulaşımda büyük kolaylık sağlayacaktır” şeklinde konuştu. GÜLSES GAZETESİ

Anahtar Kelimeler:
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °