Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Gül Küçük Sanayi Sitesi: Başkan Boyacı’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Gül Küçük Sanayi Sitesi: Başkan Boyacı’dan Ramazan Bayramı Mesajı

ISPARTA 3.06.2019 12:09:00 0
Gül Küçük Sanayi Sitesi: 
Başkan Boyacı’dan 
Ramazan Bayramı Mesajı
HABER: Yunus ÖZLER
Isparta Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
 
Başkan Boyacı, yayınladığı mesajda, mübarek Ramazan Bayramı’na bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.
Boyacı mesajında; “Bayramlarımız birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu pekiştiren dayanışma ve paylaşma duygularını en üst düzeyde hissetmemize neden olan müstesna günlerimizdir. Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Bayramlar yarınlara hayırlar taşıyan niyettir. Dini ve milli günlerimiz milletimizin birlik, beraberlik, barış ve huzur içerisinde yaşamasını sağlayan özel günlerdir" dedi.
Isparta halkının esnaf ve sanatkarlarının mübarek Ramazan Bayramını kutlayan Başkan Boyacı; “Ramazan Bayramı’nın tüm Sivaslı hemşerilerime, çalışanlarımıza, milletimize ve ülkemize iyilikler getirmesini, her geçen gün büyüttüğümüz sevgi, saygı, yardımlaşma ve paylaşma ortamının daha da gelişmesine vesile olmasını diliyorum. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, siz Sivaslı kardeşlerimin, ayrıca yurt içinde ve yurt dışındaki bütün hemşerilerimizin, aziz Türk milletinin, bütün İslam ve insanlık aleminin Mübarek Ramazan Bayramlarını en samimi duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı.


Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °