Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Gül Güle Muhammet Ali Karataş…

Gül Güle Muhammet Ali Karataş…

ISPARTA 13.09.2019 07:55:00 0
Gül Güle 
Muhammet 
Ali Karataş…
Isparta İl Müftülüğü Hac Umre Şubesi memuru ve Diyanet – Sen Isparta Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi iken Seydişehir'e atanan Muhammed Ali Karataş, Diyanet – Sen Isparta Şubesi tarafından dualarla yeni görev yerine uğurlandı.
 
MÜFTÜLÜĞÜN EN
BAŞARILI PERSONELİYDİ…
Isparta’da yaklaşık 3 yıldır görev yapan gerek Müftülükteki çalışmaları gerek sendikal çalışmaları bakımından başarılı ve çalışkan bir memur olan İl Müftülüğü Hac Umre Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Memuru Muhammed Ali Karataş Murakıp olarak Konya’nın Seydişehir İlçe Müftülüğüne atandı.
DİYANET – SEN’DEN
KARATAŞ’A UĞURLAMA
Isparta’da görev yaptığı süre içerisinde Diyanet – Sen Isparta Şubesi yönetiminde de yer alan ve Sendika Şubesinin Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Muhammed Ali Karataş’ın Seydişehir’e atanmasında dolayı Diyanet – Sen Isparta Şubesi Yönetim kurulu olağanüstü toplandı.
AKÇİL; “ARKADAŞIMIZA BUGÜNE KADAR YAPTIĞI HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Muhammed Ali Karataş’ın son derece efendi, saygın ve çalışkan bir kişi olduğunu ifade eden Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Osman; “Muhammet kardeşimizle gerek Müftülük bünyesinde gerek sendika bünyesinde güzel hizmetler yaptık. Kendisine Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı olarak şahsım, yönetim kurulum ve tüm sendika üyelerim adına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor ve Allah razı olsun diyorum. Yolu açık olsun, yeni görev yerinde de başarılar diliyorum” dedi.
DİYANET – SEN YÖNETİMİNİN
YENİ ÜYESİ EMRAH DOĞAN
Öte yandan, Diyanet – Sen Isparta Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi iken Seydişehir'e atanan Muhammed Ali Karataş’ın yerine ise yedek birinci sıradan İmam – Hatip Emrah Doğan geldi. Yönetim Kurulu, yönetime yeni katılan Emrah Doğan’a da ‘hoş geldin’ dileklerini sundu.




 

Anahtar Kelimeler: karataş g?lemuhammetali
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °