Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Görsel Sanatlar Öğretmeni Okan Gökdal’dan; Bir Sergi Daha

Görsel Sanatlar Öğretmeni Okan Gökdal’dan; Bir Sergi Daha

ISPARTA 9.08.2020 07:21:00 0
Görsel Sanatlar Öğretmeni Okan Gökdal’dan; 
Bir Sergi
Daha
Isparta’da zaman zaman açtığı resim sergileriyle şehir sanatına katkı sunan Görsel Sanatlar Öğretmeni Okan Gökdal, dün Yağlı Boya Karma Resim Sergisi açtı. Sergi, büyük beğeni topladı.
 
GÖKDAL’IN KALEMİNDEN
YAĞLI BOYA RESİM SERGİSİ
Görsel Sanatlar Öğretmeni Okan Gökdal, aylardır üzerinde çalıştığı resimlerin sergisini dün Kaymakkapı Meydanı yeni yapılan işyerleri Balkonunda açtı. Saat 14.00’te gerçekleştirilen açılışın ardından başta Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu olmak üzere çok sayıda davetli ve vatandaş sergiyi ziyaret ederek resimleri incelediler. Söz konusu resim sergisi saat 19.00 itibariyle sona erdi.
GÖKDAL; “SERGİME DESTEK VEREN, KATILIM
GÖSTEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Sergiyle ilgili bir açıklama yapan Görsel Sanatlar Öğretmeni Okan Gökdal, açtığı sergiyle Isparta’nın sanatsal hizmetine katkı sunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek; “Bilindiği gibi, ben resim üzerine yaptığım çalışmaları zaman zaman açtığım sergilerle vatandaşlarımızın beğenisine sunuyorum. Bugün de böyle bir çalışmayı hazırlayıp Kaymakkapı Meydanımızda açmış bulunuyorum. Bu Yağlı Boya Karma Resim Sergimiz 30 eserden oluşmaktadır. Yaklaşık 3 yıldır düzenli olarak bu resim çalışmam ve sergilerim devam etmektedir. Sergimizde bizleri yalnız bırakmayan ve yardımcı olan başta Isparta Belediyemiz olmak üzere tüm sanatseverlerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
“OĞLUMUN SERGİ
AÇMASINDAN ÇOK
MUTLUYUM”
Görsel Sanatlar Öğretmeni Okan Gökdal’ı açtığı karma yağlı boya resim sergisinde yalnız bırakmayan Annesi Derya Gökdal da konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, oğlunun açtığı resim sergisinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °