Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Göreve yeniden hazırız

Isparta Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın 7-8 Mayıs’ta gerçekleştireceği 22.olağan genel kurulunda mevcut Başkan Zafer Büyüknohutçu yeniden başkanlığa adaylığını açıkladı.

ISPARTA 4.05.2016 11:34:00 0
Göreve yeniden hazırız
Isparta Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın 22. olağan genel kurul toplantısı 07-08 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Mevcut Başkan Zafer Büyüknohutçu, başkanlığa yeniden aday olduğunu belirterek genel kurula tüm üyeleri davet etti.
Neden aday olduğunu açıklayan Büyüknohutçu, “Birlik dayanışma grubu olarak yıllardır odamızın çeşitli kurullarında görev yapmış, tecrübeli ve birikimli, gençliğin dinamizmini içinde barındıran, takım ruhuna sahip ekibimizle, tüm meslek mensupların katılımıyla el ele vererek mesleğimizi ve odamızı hak ettiği yere taşımak için yeniden göreve talibiz” dedi.
Büyüknohutçu, “Ağır iş yükü altındaki meslek mensuplarımızın ve mesleğimizin tüm sorunlarına vakıfız ve bu sorunları odamıza kayıtlı 334 üyemizle birlikte yaşıyoruz, sorunların çözümü noktasında ekibimizle birlikte tüm gayret ve özveriyi birlik dayanışma içinde çözmek için mücadele edeceğimizin sözünü şimdiden veriyor sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.
İŞTE BÜYÜKNOHUTÇUNUN ‘BİRLİK DAYANIŞMA GRUBU’ DEDİĞİ O KADRO
YÖNETİM KURULU 
Zafer Büyüknohutçu
Mukadder Tunç
Hüseyin Karaca
Serkan Keskin
Mehmet Buğra Turhan
DENETİM KURULU 
Serdal Gülatan
Esin Akbaş
Ramazan Özcan
DİSİPLİN KURULU
O.Yalçın Balbay
Y.İzzet Özdamar
O.Zeki Kesener
Ahmet Gönül
Uğur Aslan
BİRLİK DELEGELERİ 
Zafer Büyüknohutçu
İsa Gökdoğan
Aykut Tezcanlı
Mustafa Artemel

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °