Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Genel Başkan Yardımcısı’ndan; Vali Seymenoğlu’na Ziyaret

Genel Başkan Yardımcısı’ndan; Vali Seymenoğlu’na Ziyaret

ISPARTA 19.01.2021 11:18:00 0
Genel Başkan Yardımcısı’ndan; 
Vali 
Seymenoğlu’na
Ziyaret
Gazi, Gazi ve Şehit yakınları ile Tüm Vatansever Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Tuna Avcı Isparta'ya nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
 
Gazi, Gazi ve Şehit Yakınları ile Tüm Vatansever Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Tuna Avcı, Şehit, Gazi-Sen Kültür Genel Başkanı Fikret Özmen ve Vatansever Kamu görevlileri Eğitim Sendikası Genel Başkanı Gazi Gökhan Baytemur ve Sendika İl Başkanı Hakkı Cilli, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu'na nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
 
İlimizde yapılacak olan  projeler hakkında bilgi veren Konfederasyon Genel Başkan Yardımcısı Tuna Avcı, şehit ve gazi yakınlarına verdikleri destekten ve gösterdikleri ilgiden dolayı Vali Seymenoğlu'na teşekkür ederek plaket takdim etti.
 
Konfederasyon yetkilileri, Türkiye Harp Malülü Gaziler Derneği Isparta Başkanı Musa İrez'e, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Saltan'a ve İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz'a da nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
 
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °