Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Genel Başkan Yalçın’dan Isparta Memur-Sen’e Ziyaret

Genel Başkan Yalçın’dan Isparta Memur-Sen’e Ziyaret

ISPARTA 4.11.2019 09:31:00 0
Genel Başkan Yalçın’dan 
Isparta Memur-Sen’e 
Ziyaret
Memur – Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Isparta Memur – Sen’i ziyaret etti.
 
GENEL BAŞKAN YALÇIN’DAN
ISPARTA MEMUR – SEN’E ZİYARET
Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi Ortaokulunda Z Kütüphane açılışı ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesinin Bölge Toplantısına katılmak üzere Isparta’ya gelen Memur – Sen ve Eğitim Bir – Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur – Sen Isparta İl Temsilciliğini ziyaret etti.
YALÇIN, TEŞKİLATIYLA
DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI
Geçtiğimiz gün saat 16.00’da gerçekleşen ziyarette Memur – Sen İl Temsilcisi Erdal Demiralay ve Memur – Sen eski İl Temsilcileri Mustafa Sağlam, Osman Akçil ve İhsan Arıcı ile Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaret ve görüşmede Genel Başkan Ali Yalçın, Memur – Sen Isparta yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Yalçın, Isparta Memur-Sen ve Memur – Sen’e bağlı sendikaların kendi hizmet kolunda bayrağı daha ileriye taşımasını temenni ettiklerini belirtti.
ÇALIŞMALAR
MASAYA YATIRILDI
Daha sonra, Genel Başkanı Ali Yalçın, il yönetimleriyle toplantılar yaparak durum değerlendirmesinde bulundu. Geride bırakılan 5. Dönem Toplu Sözleşme sürecinin de ele alındığı toplantılarda bundan sonra izlenilmesi gereken yol haritası üzerinde duruldu. Teşkilatın değerlendirmelerini ve toplu sözleşmeye ilişkin düşüncelerini dinleyen Yalçın, görüşmelerin ilk gününden hakem kurulu kararına kadar yaşanan gelişmeleri teşkilatla paylaştı.
Memur – Sen Isparta Temsilcisi Erdal Demiralay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yalçın’a teşekkürlerini iletti.



 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °