Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Genel Başkan Terzi’den İHH’ya ziyaret: Isparta’da Genç STK’lar Toplanıyor…

Genel Başkan Terzi’den İHH’ya ziyaret: Isparta’da Genç STK’lar Toplanıyor…

ISPARTA 10.09.2019 18:10:00 0
Genel Başkan Terzi’den İHH’ya ziyaret: 
Isparta’da 
Genç STK’lar 
Toplanıyor…
Haber: Yunus ÖZLER
Türkiye Gençlik STK'ları Platformu (TGSP) Genel Başkanı Ömer Faruk Terzi, İHH Isparta Temsilcisi Osman Akçil’i ziyaret etti.
 
Kısa adı TGSP olan Türkiye Gençlik STK'ları Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Terzi ve Yönetim Kurulu Üyesi Metin Uçar bugün saat 11.30’da Cumhuriyet Caddesinde bulunan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliğini ziyaret ettiler.
TERZİ; “10 İLDEKİ GENÇ STK’LARI
DENİZLİ’DE BİR ARAYA GETİRECEĞİZ”
İHH Isparta Temsilcisi Osman Akçil ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Terzi ve Uçar, daha sonra makamda yaklaşık 1,5 saat süren bir toplantı yaptılar. Ziyarette konuşan Başkan Terzi, Ege ve Akdeniz Bölgesi’ndeki 10 ilden katılımcılarla 25 Eylül'de Denizli'de Türkiye Gençlik STK'ları Platformu toplantısı yapacaklarını söyledi. Denizli, İzmir, Manisa, Aydın, Afyonkarahisar, Uşak, Muğla, Kütahya, Isparta ve Burdur'dan gençlerle ilgili sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra gençlik birimlerinden yetkililerin katılımıyla düzenlenecek toplantıda gençlik politikaları üzerine karşılıklı istişarede bulunacaklarını ifade eden Terzi, toplantıya TGSP Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan'ın da katılacağını bildirdi.
AKÇİL; “ISPARTA OLARAK
GEREKEN DESTEĞİ VERECEĞİZ”
Ziyarette İnsani Yardım Vakfı ve Genç İHH hakkında bilgi veren İHH Isparta İl Temsilcisi Osman Akçil de konuşmasında, kurum olarak platformun çalışmalarına katkı sunacaklarını belirterek; “Biz de Isparta olarak bu konuda 12 Eylül Perşembe günü İHH Temsilcilik merkezimizde STK Temsilcileri ve ilgili kurum müdürleri ile geniş kapsamlı bir toplantı yapacağız ve kendilerini Denizli’deki toplantı hakkında bilgilendireceğiz” dedi.
OSMAN AKÇİL’E
DESTEK TEŞEKKÜR
Genel Başkan Ömer Faruk Terzi, daha sonra İHH yönetimi ile görüş alışverişinde bulunduktan sonra ve ziyaretin sonunda; Toplantıya desteklerinden dolayı İHH Isparta Temsilcisi Osman Akçil’e teşekkür ederek Isparta’dan ayrıldı. YUNUS ÖZLER
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °