Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek; Yurtlar Hazır Öğrencileri Bekliyor

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek; Yurtlar Hazır Öğrencileri Bekliyor

ISPARTA 16.09.2020 08:25:00 0
Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek; 
Yurtlar Hazır
Öğrencileri
Bekliyor
Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Yeni tip korona virüs (Covıd-19) salgını ile mücadele kapsamında vatandaşların yurt dışından geldikten sonra ilk 14 gün kaldıkları yurtlarda boya – badana ve dezenfekte işlemlerinin yapılarak yurtları yeni gelecek öğrencilere hazır hale getirildiğini bildirdi.
 
Yeni tip korona virüs (Covıd-19) salgını ile mücadele kapsamında bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda özellikle umreden gelen vatandaşların yurt dışından geldikten sonra ilk 14 gün Isparta’daki yurtlarda kalmışlardı.
GEVREK; “TÜM YURTLARDA BOYA – BADANA
VE DEZENFEKTE ÇALIŞMASI YAPTIK”
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Isparta’da da yurt dışından gelen vatandaşlar öğrenci yurtlarında 14 gün misafir edilmişti. Isparta KYK yurtlarında karantina sonrası yapılan hazırlıklar ile ilgili bir açıklama yapan Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek; “Gerek üniversite kampüsü içindeki yurtlarımız gerekse Şehir Hastanesi arkasındaki yurtlarımız baştan aşağı dezenfekte işleminden geçirilmiştir. Özellikle Şehir Hastanesi arkasındaki yurtlarımızda 14 günlük süreçlerle yurtlarımızda karantinada kalan vatandaşların misafir edilmesinin ardından kademeli olarak yeni normalleşme sürecinin başlaması ile yurtlarımızda geniş kapsamlı bir temizlik, boya – badana ve dezenfekte edilerek öğrencilerimiz için hazır hale getirildi.
“ÖĞRENCİLERİMİZ GÖNÜL RAHATLIĞI
İLE YURTLARIMIZDA KALABİLİR”
Bu kapsamda ayrıca, yeni eğitim öğretim süreci öncesi yurttaki, yatak, masa, pencere kulpları, kapı, koridor, tuvalet ve diğer tüm mekanlar baştan aşağıya en ince ayrıntısına kadar dezenfekte edilmiş durumdadır. İlimizde bulunan gerek Süleyman Demirel Üniversitesi gerekse Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesini kazanan ve bu üniversitelerimizin yüz yüze eğitim kararı vermesi halinde şehrimize gelecek olan öğrencilerimiz gönül rahatlığı ile yurtlarımızda kalabileceklerdir” dedi.
“COVİD – 19 KORİDORU
OLUŞTURDUK”
Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Yeni tip korona virüs (Covıd-19) salgını ile mücadele kapsamında yurtlarda kalacak öğrenciler arasında olası testi pozitif çıkacak olan öğrenciler için yurt içinde ayrı bir ‘Covid – 19 Yatakhaneleri ve Koridoru’ oluşturduklarını sözlerine ekledi.
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °