Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ YENİ BİNASINA KAVUŞUYOR

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ YENİ BİNASINA KAVUŞUYOR

ISPARTA 23.05.2019 07:36:00 0
GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ YENİ BİNASINA KAVUŞUYOR
Atatürk Stadı’nın hemen yanında bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İdari binası, yeni yıldan itibaren Süleyman Demirel Üniversitesi Doğu Yerleşkesinde yapımı devam eden KYK Binasının hemen yanında yapımı devam eden İl Müdürlüğü’ne taşınacak.
   Kredi ve Yurtlar Kurumu(KYK) İl Müdürlükleri ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinin birleşmesiyle spor teşkilatının hizmet ağı da bir hayli genişledi.
  Isparta Atatürk Stadı’nın hemen yanında bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İdari binası, yeni yıldan itibaren Süleyman Demirel Üniversitesi Doğu Yerleşkesinde yapımı devam eden KYK Binasının hemen yanında yapımı devam eden İl Müdürlüğü’ne taşınacak.
       Konuyla ilgili bilgi veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, 2 kurumun birleşmesiyle iş tempolarının arttığını belirterek, “Artık merkezdeki binamız bize yetmiyordu. Yeni yıldan itibaren SDÜ’de yapımı eden KYK binamızın hemen yanında yapacağımız İl Müdürlüğü binamıza taşınacağız. Sadece Spor Servisi merkezde kalacak. Tüm birimlerimizi yeni binamıza taşıyacağız” dedi.
    Aynı zamanda KYK’daki tüm sorunlara yetişmeye çalışan İl Müdürü Gevrek ve ekibi öğrencileri de sporda teşvik etmeye çalışıyor.
 
 
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °