Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Gençlik ve Spor Bakanlığı; 2 bin 425 Sözleşmeli Personel Alımı Daha Yapacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı; 2 bin 425 Sözleşmeli Personel Alımı Daha Yapacak!

ISPARTA 23.11.2021 16:50:00 0
Gençlik ve Spor Bakanlığı;
2 bin 425 Sözleşmeli 
Personel Alımı Daha 
Yapacak!
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yayınlanan alımlara göre gelecek günlerde 2 bin 425 yeni personel alımı yapılacak yayınlanan alıma göre hangi şartlar gerekiyor? Hangi branşlarda alım yapılacağı haberimizin devamında.
 
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2021 yılı için yeni yapılacak Personel alımı ve İşçi alımı faaliyetlerini her geçen gün sürdürmeye devam ediyor. Bundan önce yayınlanan ilana bağlı olarak GSB 2021 yılı 8121 Sözleşmeli Personel Alımı ve Kadrolu İşçi Alımını gelecek günlerde yapacak. Bazı ilanlar Ağustos ayı itibari ile geldi. Bunun yanı sıra aynı zamanda 2425 kişilik bir personel alımı daha da yapacağı açıklandı. Peki hangi branşlarda alım yapılacak? Başvuru şartları neler? Hangi branşda kaç kişi alınacak? Tüm hepsi haberimizin devamında;
 
GSB Yayımlanan İşçi ve Personel Alımı İlanları: Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yayınlanan ilana bağlı olarak bildiğiniz üzere 2021 yılı baz alınmak üzere 8121 kişilik kadro ile aynı zamanda Sözleşmeli Personel alımı ve işçi alımı yapacak buna bağlı olarak yayınlanan ilana ait duyurular hem Cumhurbaşkanı hem de Gençlik ve Spor Bakanı tarafından yapılmıştı. 2425 Sözleşmeli Personel Alımı Kadroları Ne Olacak? GSB tarafından yapılan personel alımına dair hem işçi alımı hem de Antrenör Alımı ve Spor Uzmanı Alımı yapılacak yayınlanan ilana bağlı olarak alımı yapılacak.
 
Alanlar;
- Gençlik Çalışanı,
- Yurt Yönetim Memuru,
- Psikolog olmak üzere daha birçok alanda yapılması beklenen aday alımları yapılacak. İlanlar Ne Zaman Yayımlanır? Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yayınlanacak ilanlara bağlı olarak yeni ilan alımları gelecek günlerde yayınlanması bekleniyor. 5 bin 696 İşçi Alımı ve Sözleşmeli Personel Alımı ilanı yayımladı.
 
Bunun yanı sıra yapılacak olan 2425 yeni personel alım ilanı ise gelecek günlerde bekleniyor. Anlık olarak kamu personeli alımı ilanları sitemiz ve cep uygulamalarımızdan sizlere duyuru yapılacak.

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °