Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Gençlere Güzel Bir Örnek Oldu; Ali Can Arkan İşyeri Açtı

Gençlere Güzel Bir Örnek Oldu; Ali Can Arkan İşyeri Açtı

ISPARTA 15.03.2021 13:59:00 0
Gençlere Güzel Bir Örnek Oldu; 
Ali Can Arkan
İşyeri Açtı
Isparta’da uzun süredir ulusal ve yerel basında görev yapan gazeteci Nurettin Arkan’ın oğlu olan Ali Can Arkan girişimci ruhunu yansıtarak yeni bir işyeri açtı.
 
Her geçen gün gelişen Çünür Yenişehir ‘de cep telefonu aksesuarları, kırtasiye malzemeleri ve oyuncak satışı yapan işyeri olmamasını fırsat bilen genç girişimci Ali Can Arkan; “Çünür mahallesine yaklaşık 3 yıl önce taşındığımız günden bu yana ticarete atılmayı planlıyor ancak bir türlü cesaret edemiyordum.
 
KOSGEB tarafından düzenlenen online girişimci eğitimlerinde ‘Girişimcilik risk almaktır ‘ sözü bende cesaret uyandırdı. Yaklaşık 20 bin insanımızın yaşadığı ve halen yeni konutların inşa edildiği bu bakir bölgede ihtiyaç duyulan bu işyerini sonunda açtık. Rabbim utandırmasın” sözlerine yer verdi.
 
Kendi yaşıtlarına da bir mesaj veren iş insanı Arkan: “Bir asgari ücretli iş olsun da idare edeyim gideyim diye hayatınızı boşa geçirmeyin. Sermayeniz, işyeri açacak bir yeriniz olmayabilir korkmayın. Küçükten başlayın, simit satın, çorap satın ve giderek büyümeyi kendinize hedef seçin. Gerisi kolayca gelecektir. İş ararken işveren olmanız hayal değil bunu unutmayın” diyerek sözlerini tamamladı.
 
Ticari faaliyetlerine Çünür Mahallesi 274 cadde Şehit Ömer Sarı Ortaokulu karşısında başlayan Arkan ailesine hayırlı olsun diyor ve bereketli kazançlar diliyoruz.
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °