Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Gelendost İHH’dan İdlib’e 1 Kamyon Elma Yardımı

Gelendost İHH’dan İdlib’e 1 Kamyon Elma Yardımı

ISPARTA 7.02.2020 08:47:00 0
Gelendost İHH’dan
İdlib’e 1 Kamyon 
Elma Yardımı
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Gelendost Temsilciliği, İdlib’e acil insani yardım kapsamında hayırseverlerin bağışı ile toplanan bir kamyon elmayı İdlib’e gönderdi. İHH Gelendost Temsilcisi Ali İhsan İnanıcı, geçen hafta gönderdikleriyle birlikte şuana kadar 2 Kamyon Elmanın yardım bölgesine gittiğini belirterek; “Yardımlarını esirgemeyen vatandaşlarımızdan Allah razı olsun” dedi.
 
İDLİB'E GÖNDERİLEN 1 KAMYON
ELMA DUALARLA YOLA ÇIKTI
Isparta’nın Gelendost ilçesinden 1 kamyon dolusu elma, Suriye'nin İdlib kentine dualarla gönderildi. İnsani Yardım Vakfı (İHH) Gelendost Temsilciliği tarafından, Vakfın İdlib’e acil insani yardım kapsamında başlatmış olduğu kampanya çerçevesinde İdlib’e ulaştırılmak üzere gelen yardımların toplanarak organize bir şekilde dağıtıldığı Reyhanlı Lojistik Merkezine gönderdi.
İNANICI; “İDLİB YARDIM BEKLİYOR”
Yardım gönderme töreninde konuşan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Gelendost Temsilcisi Ali İhsan İnanıcı; “9 yılı geçen Suriye iç savaşında 500 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Türk milleti 3 milyondan fazla insana huzur ve güven verirken, 13 milyondan fazla insan sağlık ve gıda yardımı bekliyor.

“BUGÜN İKİNCİ KAMYON
ELMAMIZI GÖNDERİYORUZ”
Bu kapsamda İdlib şehrinde yardım bekleyen Müslüman kardeşlerimiz için bu sene Vakfımız tarafından ikinci bir kampanya düzenlendi. Gelendost İHH olarak bu doğrultuda ilçemizdeki Soğuk Hava Depolarından yardımsever vatandaşlarımızın destekleriyle geçtiğimiz günlerde 1 Kamyon Elma göndermiştik. Bugün ise ikinci kamyon elmamızı gönderiyoruz” dedi.  
“DESTEK VEREN HERKESTEN
ALLAH RAZI OLSUN”
Kadirşinas Gelendost halkının bu tür yardım kampanyalara daima destek verdiğini söyleyen Ali İhsan İnanıcı, kendilerine destek veren kurum, kuruluş, dernek, vakıf ve ilçe halkına teşekkür etti.

YARDIM KAMYONU DUALARLA YOLA ÇIKTI
Elma yüklü yardım kamyonu yola çıkmadan önce dua edildi ve elmaların yardım bölgesine sağ –salim varması dileklerinde bulunuldu.

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °