Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Gelecek günler basının olacak

Gelecek günler basının olacak

ISPARTA 11.01.2019 08:34:00 0
Gelecek günler basının olacak
Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntının medyayı da etkilediğini belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “İnşallah rayına girecek. Bundan eminim, Türk basının karakteri bunlara fırsat vermeyecek. Türkiye daha iyi olacak. Sabırlı olmalı direnmelisiniz. İnşallah gelecek günler basının olacak” dedi.
 
 
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya geldi. Buluşmada söz alan Isparta Gazeteciler Derneği Başkanı Şevket Karahan, Isparta basınının Türkiye’de temiz kalmış bir şekilde yayınını bozmadan devam ettiren ende basın mensuplarından oluştuğunu söyledi. Karahan, “Cumhuriyetçi, devletçi meslektaşlarımızın görev bilinci beni gururlandırıyor, Sizlerin hizmetlerini de aktarmaya devam edeceğiz” dedi.
SABIRLI OLMALI DİRENMELİSİNİZ
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da “ Özgür basınımız var. Isparta basını olarak gerçekten zenginiz. Bizim çok sayıda basınımız var. Tüm Türkiye sıkıntı çekiyor. Dolar fırladı. Yerine gelse de inişler az oluyor. İnşallah rayına girecek. Ben bundan eminim, Türk basının karakteri bunlara fırsat vermeyecek. İnşallah Türkiye daha iyi olacak. Evet stres yüzünüzden okunuyor. Sabırlı olmalı direnmelisiniz. İnşallah gelecek günler basının olacak. Gelecek günlerde belediye hizmetleri en iyi olacak. En önemli olan gelecektir. Geleceğimize bakıp yolumuza devam edeceğiz. Çalışan Gazeteciler Gününüzü en içten dileklerimle tebrik ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Gazeteciler Derneği Başkanı Şevket Karahan, Başkan Günaydın’a tespih hediye etti.                 

Anahtar Kelimeler: olacak basının g?nler gelecek
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °