Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Geçen yıllardaki başarısını sürdürdü: Sağlık – Sen en yetkili sendika oldu

Geçen yıllardaki başarısını sürdürdü: Sağlık – Sen en yetkili sendika oldu

ISPARTA 28.05.2019 06:45:00 0
Geçen yıllardaki başarısını sürdürdü: 

Sağlık – Sen en 
yetkili sendika oldu

Memur – Sen Konfederasyonu’na bağlı Sağlık – Sen, 2018 yılındaki büyümesini sürdürerek 2019 yılında yine sağlık alanında Isparta’nın en büyük memur sendikası oldu.
 
HABER: YUNUS ÖZLER
Konu ile ilgili olarak geçtiğimiz gün, gerek Süleyman Demirel Üniversitesinde gerekse Sağlık İl Müdürlüğünde iki ayrı sendika toplantısı gerçekleştirildi. Toplantılara; Sağlık – Sen Çalışanları Sendikası, Türk Sağlık – Sen ve Sağlık Emekçileri Sendikalarının Isparta Şube Başkanları katıldı.
SAĞLIK – SEN ÜYE SAYISINI
ARTIRARAK DEVAM ETTİRDİ
Söz konusu toplantıda, Isparta’da sağlık alanında hizmet veren kamu görevlilerinin sendikal durumları görüşülerek, üç sendikanın üye sayıları belirlenerek tutanak altına alındı.
Buna göre; Memur – Sen Konfederasyonu’na bağlı Sağlık – Sen, 2018 yılındaki büyümesini sürdürerek 2019 yılında yine kendi bölümünde Isparta’nın en büyük memur sendikası oldu.
İŞTE SENDİKALARIN ÜYE SAYILARI
Söz konusu toplantıda açıklanan sendikaların üye sayıları ise şöyle:
(Sağlık İl Müdürlüğü)
Sağlık – Sen Çalışanları: 1950
Türk Sağlık – Sen: 727
SES: 12
Sağlık Hak – Sen: 11
Tüm Sağlık – Sen: 2
Genel Sağlık – İş: 6
Sahim – Sen: 39
Sağlık Söz – Sen: 1
Eksen Sağlık – Sen: 1
Birlik ve Dayanışma Sendikası: 1
KESS: 1
 
(Süleyman Demirel Üniversitesi)
Sağlık – Sen Çalışanları: 338
Türk Sağlık – Sen: 175
Sağlık – Sen Emekçileri: 1
 
 
 
 
DEMİRALAY; “BU BAŞARI
BİR EKİP BAŞARISIDIR”
Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay, geçen yıl olduğu gibi bu yılda üye sayısı en fazla olan ve bu bağlamda yetkisi sendika ünvanını almanın mutluluğunu yaşadıkları ifade ederek; “Öncelikle elde edilen başarının bir ekip çalışması, ortaya konulan anlayış ve duyarlılığın bir sonucu olduğunu vurgulamak isterim. Sendikacılığı özelde kamu çalışanlarının mali ve sosyal haklarını korumak, genelde ise ülke meselelerine duyarlı bir şekilde yapıyoruz.
“ÜLKEMİZİN HER TÜRLÜ SORUNUNA
DUYARLILIK GÖSTERİYORUZ”
Sendikamız, geçmişte olduğu gibi bugün de ülke sorunlarına duyarlılık göstermekte; siyasal, toplumsal ve ekonomik gidişatı izlemekte, öngörülen kalkınma modelleri ve makro planlar üzerinde görüşlerini paylaşarak katkı sunmaktadır. Üyelerimizin haklarını savunduğumuz gibi, ülkemizin ve insanlığın sorunlarına da kayıtsız kalmıyoruz” dedi.
“SENDİKA OLARAK DOĞRU
YOLUMUZDA İLERLİYORUZ”
Yapılan her türlü çalışmanın karşılık bulduğunu da dile getiren Başkan Demiralay; “Gerçekleşen rekor üye artışımız gösteriyor ki, Memur – Sen konfederasyonumuza bağlı olan Biz Sağlık – Sen olarak doğru yolda ilerliyor. Kamu çalışanları, kendi sorunlarını çözmede ve ülke meselelerine gösterilen duyarlılıkta bizim çalışmamızı takdir ediyorlar. Türkiye’nin ve Isparta’da da dolayısıyla bizim en büyük sivil toplum kuruluşu ve memur sendikaları konfederasyonu olmamızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
“EMEĞİ GEÇEN HERKESE
TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Erdal Demiralay, konuşmasını şöyle tamamladı; “Ehamdülillah bu yılda Sağlık - Sen Isparta Şubesi olarak, 2006 yılında başlayan yetkisini ilimizde sağlık alanında faaliyet gösteren tüm sendikaların üye sayısının yaklaşık üç katı bir sayı ile devam ettirdi. Başta yönetim kurulu üyelerimiz olmak üzere, ilçe başkanlarımız, kurum temsilcilerimiz ve sendikamızın varlık sebebi olan başımızın tacı üyelerimize teşekkürü bir borç biliriz” dedi.


 
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °