Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Gaziler ve Şehit yakınları muradına eriyor; O binanın Temeli Atılıyor…

Gaziler ve Şehit yakınları muradına eriyor; O binanın Temeli Atılıyor…

ISPARTA 26.10.2019 12:56:00 0
Gaziler ve Şehit yakınları muradına eriyor; 
O binanın 
Temeli 
Atılıyor…
Ispartalı Gazi ve Şehit Yakınlarının yıllardır talep ettikleri yeni bir hizmet binasının temeli anlamlı günde yani 29 Ekim Salı günü törenle atılacak.
 
Bilindiği gibi, Isparta’da Türkiye Muharip Gaziler Derneği Isparta Şubesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi olmak üzere iki Gazi Derneği bulunuyor. Bu derneklerin birisi Kunduracılar Sitesi 5. Katında diğeri ise Salı Pazarı mevkiinde hizmet veriyor.
İKİ DERNEĞE YENİ HİZMET BİNASI
Her iki dernek yöneticileri de geçtiğimiz yıl Isparta Belediyesine başvurarak yeni bir hizmet binası talebinde bulunmuşlardı. Bu talep şimdi yerine getiriliyor ve söz konusu binanın temeli Salı günü atılacak.
BİNANIN TEMEİL 29 EKİM
CUMHURİYET BAYRAMINDA ATILACAK
Konu ile ilgili olarak Isparta Valiliği ve Isparta Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan ve üzerinde Vali Ömer Seymenoğlu ile Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in ismi bulunan davetiyede; “29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96. yılı etkinlikleri çerçevesinde; Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanlığı ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Isparta Şubesi Başkanlığı Binasının Temel Atma Törenine katılımlarınızı dileriz” denildi.
İŞTE TEMEL ATMANIN SAATİ
Tarih: 29 Ekim 2019
Saat: 14:00
Yer: Fatih Mah. 4578 Sok. No. 3 (Çelik Sitesi Arkası)

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °