Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Gazeteci Ali İhsan Çaltı Vefat Etti

Gazeteci Ali İhsan Çaltı Vefat Etti

ISPARTA 15.02.2021 11:45:00 0
Gazeteci 
Ali İhsan Çaltı
Vefat Etti
Isparta’da ki birçok basın mensubunun ustası olan Aliihsan Çaltı, (69) bir takım rahatsızlıklar nedeniyle dün gece vefat etti. Merhum Çaltı, bugün ikindi namazına müteakip Doğancı Mezarlığı’ndan son yolculuğuna uğurlanacak  
 
IGC BAŞKANI KARAHAN’DAN
BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, gece saatlerinde hayatını kaybeden emektar gazeteci Aliihsan Çaltı’nın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayınladı.
KARAHAN; ‘ISPARTA BASINININ
EMEKTAR ÖĞRETMENİYDİ’
Isparta’da ki birçok basın mensubunun ustası olan Aliihsan Çaltı, (69) bir takım rahatsızlıklar nedeniyle yaşamını yitirdi. Pazartesi günü (Bugün) ikindi namazına müteakip Doğancı Mezarlığı’ndan son yolculuğuna uğurlanacak Aliihsan Çaltı için Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan’da taziye mesajı yayınladı. Başkan Karahan mesajında: “Bugün bir meslek büyüğümüzü daha kaybettik. Acımızı büyüktür. Kendisi hem şahsımın hemde birçok gazetecinin öğretmenidir. Rahmetli Çaltı, kalemiyle ve şahsına münhasır duruşuyla büyük bir saygınlık duyulan isimdi. Günümüzde Isparta basınında önemli haberlere imza atan birçok meslektaşımızın da üstadıdır. Kendisine Yüce Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı dilerim” dedi.
YUNUS ÖZLER’DEN BAŞSAĞLIĞI
Medya32 İnternet Haber Sitesi olarak ve bizzat kendisiyle uzun yıllar Isparta basınında birlikte haberlerde bulunduğum değerli büyüğüm Ali İhsan Çaltı’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum.
YUNUS ÖZLER

Anahtar Kelimeler: etti çaltıvefat ihsan gazeteciali
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °