Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Gazeteci Aksöz’den Isparta tanıtımı

Gazeteci Aksöz’den Isparta tanıtımı

ISPARTA 4.06.2019 17:46:00 0
Gazeteci Aksöz’den 
Isparta tanıtımı
HABER: Yunus ÖZLER
ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Gazeteci Şakir Aksöz ve beraberindeki heyetin geçtiğimiz gün HABERTÜRK Televizyonu’nu ziyaret etmelerinin ardından söz konusu kanal Isparta ve ISUBÜ haberlerine daha fazla yer vermeye başladı. İlk haber önceki gün yayınlandı.
 
Bilindiği gibi; Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler  beraberindeki heyet geçtiğimiz günlerde HABERTÜRK Televizyonu Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı Kürşat Oğuz, Program Yapımcısı Ebru Baki ve Isparta'dan öğrencileri olan Program Editörü Seval Koç'u ziyaret etmiş, bu ziyarette Isparta ve ISUBÜ haberlerinin HABERTÜRK'te daha fazla yer alması kararlaştırılmıştı.
ISPARTA’NIN İLK
TANITIMYAYINI YAPILDI
Bu doğrultuda, söz konusu ziyaretin üzerinde iki gün gibi kısa bir süre geçmesinin ardından Habertürk Televizyonunda ‘Para Gündem’ programında Isparta ve gülü tanıtıldı.
GAZETECİ AKSÖZ, ISPARTA’YI TANITTI
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Öğretim Görevlisi Gazeteci Şakir Aksöz’ün söz konusu programa gönderdiği güller programda masalara serildi. Canlı telefonla programa bağlanan Şakir Aksöz, Isparta’nın tanıtımını yaptı.

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °