Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Fidanlar Fidanlarla Büyüyor

Fidanlar Fidanlarla Büyüyor

ISPARTA 8.11.2018 07:49:00 0
Fidanlar Fidanlarla Büyüyor
Türkiye genelinde 10 milyon öğrenci için eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “Fidanlar Fidanlarla Büyüyor” dikim programı Isparta’da Kara Havacılık Okul Komutanlığında gerçekleştirildi. Bu kapsamda200 adet boylu olmak üzere  muhtelif türlerden 10 bin adet tüplü fidan dikildi.
 
Türkiye genelinde 10 milyon öğrenci için eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “Fidanlar Fidanlarla Büyüyor” dikim programı Isparta Orman Bölge Müdürlüğü’nce Kara Havacılık Okul Komutanlığında gerçekleştirildi. Programa Isparta Vali Yardımcısı İsmail Akman, Kara Havacılık Okul Komutanı Tuğgeneral Nadir Gündüz, Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, Isparta İl Protokolü, Süleyman Demirel ve Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitelerinden öğretim görevlileri ve öğrencileri, ilk ve ortaokullardan binden fazla öğrenci ile sorumlu öğretmenleri katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Bölge Müdürü Kenan Akduman “Milletimizin en önemli zenginlik kaynaklarından olan ve uzun bir süreçte oluşan ormanlarımızı korumak, geliştirmek ve gelecek nesillere aktarmak hepimizin vatandaşlık görevidir. Bu görevimizi çocuklarla birlikte gerçekleştirerek ülkemizi yeşillendiriyoruz” dedi. 
Kara Havacılık okul Komutanı Nadir Gündüz de konuşmasında ağaçlandırma programı için Kara Havacılık Okulu’nun seçilmesinden dolayı Orman Bölge Müdürlüğü’ne teşekkür etti.
Tören programının ardından bütün katılımcılarla birlikte 200 adet boylu olmak üzere  muhtelif türlerden 10 bin adet tüplü fidan dikildi.

Anahtar Kelimeler: b?y?yor fidanlarla fidanlar
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °