Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Fedakarlığınızın karşılığını ödeyemeyiz

Fedakarlığınızın karşılığını ödeyemeyiz

ISPARTA 20.09.2017 09:15:00 0
Fedakarlığınızın karşılığını ödeyemeyiz
19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Isparta Muharip Gaziler Derneğini ziyaret eden Vali Şehmus Günaydın, “Günün gelişen koşullarına göre sizlerin değişik ihtiyaçları ortaya çıkıyor ve bu ihtiyaçların da tekrardan karşılanması için devlet olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Mutlaka bu dernek binalarımızı çok daha kullanışlı yerlere taşımamız lazım” dedi.
 
Muharip Gaziler Derneğinin daha kullanışlı bir yere taşınması gerektiğini söyleyerek “Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile görüştüm; gerekli çalışmaları devam ettireceğini söyledi. En kısa sürede sonuçlandırarak, sizlerin daha uygun şartlarda bir arada olmanızı sağlayacak bir dernek binasına kavuşmanızı bekliyoruz,” dedi. 
Isparta Valisi Şehmus Günaydın 19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında Isparta Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Isparta Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Yaşar Ayyıldız “24 Nisan 2004 yılında kurulan derneğimiz kamu yararına çalışmaktadır. Derneğimiz amacı; yurt içinde ya da dışında savaşa fiilen katılmış olan askerlerimizin savaşa dair anılarını yaşatmak, toplumda hak ettikleri saygı ve sevginin sağlanması gerekli çalışmalar yapmaktır. Burdur ilinde bulunan 34 gazimizin de derneğimizin katılımıyla mevcudumuz 275 oldu. Derneğimizde 32 Kore gazisi, 165 Kıbrıs gazisi, 76 gazi eşi ve 2 malul gazi bulunmaktadır” dedi.
HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Vali Şehmus Günaydın ise Gazilerin her zaman yanında olduklarını belirterek “Bizler her zaman için sizlerle bir arada olmayı, sizleri dinlemeyi, sizlere elimizden geldiği kadar, gücümüzün yettiği kadar katkı vermeyi hedef seçtik.  En büyük hedeflerimizden biri, ülkemizin, milletimizin bağımsızlığı için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin yakınlarını, yine bu uğruda kahramanlık göstererek gazilik mertebesine gelmiş arkadaşlarımızı her zaman desteklemek, sizlere katkı vermek, sizlerin yanında olmak bizler için çok anlamlıdır. Bizler için çok değerli ve önemlisiniz. Biz de her fırsatta imkan buldukça sizleri ziyaret ediyoruz, evlerinize misafir oluyoruz, derneklerinize geliyoruz” diye konuştu.
DERNEK BİNAMIZI ÇOK DAHA KULLANIŞLI YERLERE TAŞIMAMIZ LAZIM
Muharip Gaziler Derneğinin binasını daha kullanışlı bir yere taşımak gerektiğini söyleyen Vali Günaydın “Sizleri de valilik binasında misafir ettirmek istiyoruz. Son yıllarda devletimizin ve hükümetimizin yapmış olduğu çalışmalarla gazilerimizin, şehit yakınlarımızın çok önemli sorunlarını çözdük. Sizlerin bu millet için yapmış olduğunuz fedakarlığın karşılığını asla veremeyiz ama bir nebze olsun sıkıntılarınızı giderebiliyorsak, dertlerinize derman olabiliyorsak ne mutlu bize diyoruz. Günün gelişen koşullarına göre sizlerin değişik ihtiyaçları ortaya çıkıyor ve bu ihtiyaçların da tekrardan karşılanması için devlet olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Mutlaka bu dernek binalarımızı çok daha kullanışlı yerlere taşımamız lazım. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile görüştüm; gerekli çalışmaları devam ettireceğini söyledi. En kısa sürede sonuçlandırarak, sizlerin daha uygun şartlarda bir arada olmanızı sağlayacak bir dernek binasına kavuşmanızı bekliyoruz, arzuluyoruz ve bunun için elimizden gelenleri yapacağız” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °