Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Fatih Mahallesi Sakinlerinden Belediye’den Talebi; Parkta Oturacak Bank İstiyoruz

Fatih Mahallesi Sakinlerinden Belediye’den Talebi; Parkta Oturacak Bank İstiyoruz

ISPARTA 18.11.2021 18:52:00 0
Fatih Mahallesi Sakinlerinden Belediye’den Talebi; 
Parkta Oturacak 
Bank İstiyoruz
Fatih Mahallesinde hizmete giren çocuk oyun parkının hem genişletilmesi hem de bank konulması isteniyor.
 
Isparta’nın en büyük mahallelerinden olan Fatih Mahallesinde geçtiğimiz günlerde hizmete giren çocuk oyun alanına oturma gruplarının konulması isteniyor.
BAŞDEĞİRMEN’E HEM TEŞEKKÜR
ETTİLER, HEM İSTEKTE BULUNDULAR
Fatih Mahallesi İşmer Yapı Kooperatifi yanında hizmete giren çocuk oyun alanı ve park çevre sakinleri özellikle çocuklar tarafından aslında geç kalınmış bir hizmet olarak değerlendirilirken, parkta oturacak bankların bulunmaması ise dikkati çekiyor. Vatandaşlar konuya ilişkin yaptıkları açıklamada, “Başkanımıza oyun parkı için çok teşekkür ediyoruz.
EVDEN SANDALYE GETİRİYORUZ…
Ancak parktaki oyun aletlerinin  çoğaltılmasını ve oturacak bankların konulmasını istiyoruz. Çocuklarımızı buradaki parka getirirken evden sandalye getiriyoruz. Çünkü biz büyüklerin oturabileceği bir yer yok. Diğer parklarda çok güzel oyun aletleri ve banklar var, onlardan bizim parkımıza da istiyoruz. Ayrıca bu bölgedeki parkların da çoğaltılmasını istiyoruz” şeklinde konuştular.
MEHMET AKİF ERSOY
OKULU KARŞISINDAKİ
ALAN DA  PARKA
DÖNÜŞTÜRÜLSÜN…
Fatih Mahallesi sakinleri özellikle İşmer Yapı Kooperatifi çevresindeki çocuk oyun alanı ve parkların yetersizliğinden şikayet ederken, Mehmet Akif Ersoy ilkokulu karşısında bulunan ve daha önce basketbol oyun alanı olarak düzenlenen ancak şimdi atıl vaziyette bulunan alanın da park olarak düzenlenmesini istiyorlar. Yine aynı bölgede bulunan ve fitnes aletlerinin bulunduğu İşmer Yapı Kooperatifi üstünde yer alan alanında yeniden düzenlenerek oturma banklarının yenilenmesini ve buraya da çoıcuk oyun aletleri konulmasını ve fitnes aletlerinin artırılmasını istiyorlar. Bu konuda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den destek bekleyen Fatih mahallesi sakinleri, “Mahallenin bu bölgesi gerçekten park yönünden çok şanssız. O nedenle burada parkların ve oturacak alanların artırılmasını istiyoruz” dediler.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °