Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Evlerinde Kalmaktan Sıkılan Vatandaşlar İçin; Gökkubbe’de Hoş Bir Seda Bırakmak İstedik

Evlerinde Kalmaktan Sıkılan Vatandaşlar İçin; Gökkubbe’de Hoş Bir Seda Bırakmak İstedik

ISPARTA 12.06.2020 20:58:00 0
Evlerinde Kalmaktan Sıkılan Vatandaşlar İçin; 
Gökkubbe’de
Hoş Bir Seda
Bırakmak 
İstedik
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Gül Festivalini kısmen kutlamak zorunda kaldıklarını belirterek; “Mehteran takımımız tüm şehrimizi dolaşarak gösterilerini sunacaklar. Amacımız, aylardır evlerinde kalarak bir hayli sıkılan vatandaşlarımız için gökkubbe de hoş bir seda bırakmak” dedi.
 
Isparta Belediyesi tarafından bu yıl 4 – 7 Haziran 2020 tarihleri arasında üçüncüsünün yapılmasına karar verilen ancak, Koronavirüs pandemisi dolayısıyla gerçekleştirilemedi. Festival, sadece Gül Korteji ile sınırlı kaldı.  
BAŞDEĞİRMEN; “KORONA TEHLİKESİNİ
ATLATMAYA DEVAM EDİYORUZ”
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, tüm dünyada ve ülkemizde olduğu gibi ilimizde de Koronavirüs tehdidi nedeniyle alınan kararlar kapsamında vatandaşlarımız uzun süre Evde Kal’dılar. Dolayısıyla çok sıkıldılar. Artık, pardemi tehlikesini belli bir seviyede atlattığımızı ve atlatmaya devam ettiğimizi düşünüyorum.
“EVDE KALAN VATANDAŞLARIMIZA
HOŞ BİR SEDA YAŞATMAK İSTEDİK”
Bugün Gül Festivalimizi kısmen de olsa Kortej Yürüyüşü ile gerçekleştirdik. Kortejimizde bulunan Mehteran Takımımızın gösterileri, sadece şuandaki gibi Belediye önünden Valilik önüne kadarla sınırlı kalmayacak ve tüm şehrimizi dolaşarak gösterilerini halkımıza sunacaklar. Böylece, halkımızda festival adına hoş bir seda oluşturmayı amaçlıyoruz. Zaten, bu konuda da güzel dönüşler aldık.

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °