Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural; Esnafı Mağdur Etmeyecek Bir düzenleme Bekliyoruz

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural; Esnafı Mağdur Etmeyecek Bir düzenleme Bekliyoruz

ISPARTA 14.01.2020 10:10:00 0
Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural; 
Esnafı Mağdur Etmeyecek 
Bir düzenleme Bekliyoruz
Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, eğlence merkezlerinin kapanış saatleri konusunda Belediye’ye dilekçe verdiklerini belirterek; “Söz konusu dilekçe bugünkü Encümen toplantısında görüşülecek. Belediyemizden esnafımızı mağdur etmeyecek bir karar bekliyoruz” dedi.
 
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle gazetecilerle bir araya gelen Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, geçtiğimiz günlerde Belediye tarafından alınan eğlence merkezlerinin kapanış saatleri konusundaki kararı ile ilgili soruyu yanıtladı.
TURAL; ESNAFIMIZI MAĞDUR ETMEYECEK
BİR DÜZENLEME BEKLİYORUZ
Başkan Tural, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Evet, bu karar eğlence mekanı işleten bazı esnaflarımızı sıkıntıya sokmuştu. Biz de birlik olarak esnafımızın bu mağduriyetini gidermek için Belediyemize başvurumuzu yaptık. Söz konusu başvuru dilekçemiz bugün saat 14.00’te toplanacak olan Belediye Encümen toplantısında gündeme alınarak görüşülecek. Belediyemizden bu konuda esnafımızı mağdur etmeyecek bir karar bekliyoruz” açıklamasında bulundu.
 
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °