Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Engellilerden Muhteşem Konser

Engellilerden Muhteşem Konser

ISPARTA 24.12.2019 13:45:00 0
Engellilerden Muhteşem Konser
Isparta Karınca Zihinsel Engelliler Eğitim ve İstihdam Derneği öğrencilerinin ‘Engelsiz Sahne’ programında verdikleri konser, söyledikleri şarkılar izleyenleri hem duygulandırdı hem gururlandırdı.
 
‘Engelsiz Sahne’ projesi kapsamında konser veren Isparta Karınca Zihinsel Engelliler Eğitim ve İstihdam Derneği, zihinsel engellilerden oluşturulan Mehter Takımı tarafından sunulan konser büyük ilgi topladı.
BAŞARI ENGEL TANIMAZ
Bugün saat 15.00’te Süleyman Demirel Üniversitesi Prof. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programda engellilerin başarıda sınır tanımadığı bir kez daha ispatlanmış oldu. Programa katılan yüzlerce davetli konseri ilgiyle izledi. Programda zihinsel engellilerin de mutluluğu görmeye değerdi.
HEM’İN BÜYÜK EMEKLERİ VAR
Söz konusu konser, Isparta Karınca Zihinsel Engelliler Eğitim ve İstihdam Derneği’nde aylardır eğiticilik görevi yapan Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Öğretmenlerinin verdiği eğitimler neticesinde şekillendi ve muhteşem bir konser sunumu ile final yapıldı.
YÜCEER; “EMEĞİ GEÇEN
HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Isparta Karınca Zihinsel Engelliler Eğitim ve İstihdam Derneği Başkanı Hülya Yüceer, program sonunda söz konusu programın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.





Anahtar Kelimeler: konser muhteşem engellilerden
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °