Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Engelliler birimi kurulmasını talep ettiler

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret eden Görme Engelliler Derneği Isparta Şube Başkanı Mehmet Ali Özbey ve yönetim kurulu üyeleri, belediye bünyesinde engelliler birimi kurulmasını talep etti.

ISPARTA 8.12.2016 09:16:00 0
Engelliler birimi kurulmasını talep ettiler
Görme Engelliler Derneği Isparta Şube Başkanı Mehmet Ali Özbey ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Görme engelliler olarak yaşadıkları sorunlar ve dernek çalışmaları hakkında Başkan Günaydın’a bilgiler veren Özbey, Belediye bünyesinde engelliler birimi kurulması talebinde bulundu. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’da dernek yönetiminin talep ve önerilerini aldıklarını kaydetti.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, Görme Engelliler Derneği Isparta Şubesi Başkanı Mehmet Ali Özbey ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulundu. Belediyenin engelliler için gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Mehmet Ali Özbey, görme engelliler için yapılan yolların şehir genelinde genişletilerek devam ettirilmesini talep etti. Özbey, trafik ışıklarındaki sesli ikaz sistemi ile ilgili de görüşlerini aktarırken, kendilerinin karşılaştıkları sorunlar ve dernek çalışmaları hakkında da Başkan Günaydın’a bilgiler verdi. Özbey, belediye bünyesinde engelliler birimi kurulmasını talep etti.
Görme Engelliler Derneği yöneticilerinin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bu vesile ile 3 Aralık’ta gerçekleşen Dünya Engelliler Günü dolayısıyla tüm engellilerin günlerini bir kez daha kutlayarak, mutlu bir hayat geçirmeleri dileklerinde bulundu. Dernek Başkanı Mehmet Ali Özbey ve yönetim kurulunun öneri ve taleplerini aldıklarını kaydeden Başkan Günaydın, ziyarette gerçekleştirilen karşılıklı görüş alışverişinin faydalı olduğunu aktardı. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kendisine iletilen öneri ve talepleri tek tek not aldı. Günaydın, ayrıca belediye bünyesinde kurulması istenen engelliler birimi için de gerekli çalışmaların yapılacağını kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °