Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Enerji Bakanı Dönmez Açıkladı; 20 Bin Eve Elektrik Vermeye Çalışıyoruz

Enerji Bakanı Dönmez Açıkladı; 20 Bin Eve Elektrik Vermeye Çalışıyoruz

ISPARTA 5.02.2022 13:02:00 0
Enerji Bakanı Dönmez Açıkladı; 
20 Bin Eve
Elektrik Vermeye 
Çalışıyoruz
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Isparta genelinde bulunan 299 bin abonenin yaklaşık yüzde 93'ne elektrik verildiğini belirterek; “Kalan 20 bin abonemize elektrik verilmesi için ekiplerimiz sahada canla başla çalışıyor” dedi.
 
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih dönmez, Isparta’da yaşanan kar ve beraberinde getirdiği olumsuzlukları ortadan kaldırmak için yapılacak çalışmalara katılmak üzere bugün Isparta’ya geldi.
BAKAN SÖNMEZ KRİZ MERKESİNDE
Bakan Dönmez bugün sabah saatlerinde ayağının tozuyla Isparta’ya gelerek ilk olarak Kriz Merkezindeki toplantının ardından sahadaki çalışmaları yerinde inceledi. Bakan Dönmez, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, AFAD Başkan Yardımcısı Önder Bozkurt, Vali Ömer Seymenoğlu, TEDAŞ Genel Müdürü Ömer Sami Yapıcı, şirket yetkilileriyle bir değerlendirme toplantısı yaptı.
BAKAN DÖNMEZ; “EKİPLERİMİZ
GECE – GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR”
Söz konusu toplantıda bir konuşma yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih dönmez, Isparta’da şu anda sahada 280 personel, 63 sepetli araç, 37 arazi aracı, 11 kabinli araç, 3 vinç ve 19 jeneratörle kesintilere müdahale edildiğini belirterek; “Vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyetin bir an önce giderilmesi için sahada 7/24 çalışan bir ekip var. İnşallah bütün imkanlarımızı seferber ederek il merkezimizdeki enerjisiz olan abonelere gün içerisinde enerji verilecektir.
“20 BİN ABONEMİZE ELEKTRİK
VERMEYE ÇALIŞIYORUZ”
Şuan itibariyle İlimiz genelinde bulunan 299 bin abonenin yaklaşık yüzde 93'ü enerjili durumdadır. Kalan 20 bin abonemize elektrik verilmesi için ekiplerimiz sahada canla başla çalışıyor. İklim ve kar nedeniyle kırsaldaki şebekeye mücadelede zaman zaman zorluklara sebep oluyor. Şu anda sahada 280 personel, 63 sepetli araç, 37 arazi aracı, 11 kabinli araç, 3 vinç ve 19 jeneratörle kesintilere müdahale ediliyor” dedi.
 

Cuma 20.4 ° / 10.1 °
Cumartesi 16.1 ° / 5.2 °
Pazar 13.4 ° / 6.3 °