Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Emtrak Otomotiv OPET istasyonu; Hizmete Girdi

Emtrak Otomotiv OPET istasyonu; Hizmete Girdi

ISPARTA 20.03.2021 17:10:00 0
Emtrak Otomotiv OPET istasyonu; 
Hizmete
Girdi
Emtrak Otomotiv OPET istasyonu Centrum Garden AVM yanında dün itibariyle hizmete başladı. İstasyonda OPET'in tüm ayrıcalıkları sunuluyor.
 
Opet'in Türkiye genelindeki Akaryakıt istasyonlarına bir yenisi daha eklendi. Emtrak Opet İstasyonu dünden itibaren müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Eğirdir Yolu üzeri Centrum Garden AVM yanında hizmete giren Emtrak Otomotiv OPET istasyonu’nun basın tanıtımı dün saat 14.00’de gerçekleştirildi. Tanıtımda yapılan açıklamada; Sektörün 9 yıldır üst üste müşteri memnuniyetindeki lideri Opet'in bayi ağını yaygınlaştırarak, Türkiye genelindeki üstün hizmet ve kalite anlayışı doğrultusunda çalışmalarına devam edeceğini bildirdi.
1 LPG ve 3 akaryakıt olmak üzere 4 adadan oluşan istasyon, müşterilerini Opet'in ULTRA FORCE ve ECO FORCE ürünleriyle buluşturuyor.
7 gün 24 saat açık olan Opet Fullmarketin yanı sıra Opet'in Temiz Tuvalet Kampanyası kapsamındaki modern ve hijyenik tuvaletleri de istasyonda müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşım kapsamında hizmet veriyor.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °