Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Emniyet’ten Uyuşturucu Operasyonu; Şahıslar Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Emniyet’ten Uyuşturucu Operasyonu; Şahıslar Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

ISPARTA 14.02.2021 10:46:00 0
Emniyet’ten Uyuşturucu Operasyonu; 
Şahıslar 
Tutuklanarak 
Cezaevine 
Gönderildi
Isparta Emniyet Müdürlüğü yaptığı uyuşturucu operasyonunda Isparta ilinde bugüne kadar tek seferde yapılan en yüksek uyuşturucu madde içeren kağıt yakaladı. Konu hakkında yakalanan 2 kişi de tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Konu ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “5 Şubat 2021 günü Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan operasyonda yakalanan, M.Y.G. ve Z.D. isimli şahısların üst ve eşya aramalarında;
- Sırt çantası içinde rulo kağıt havluya emdirilmiş şekilde, toplamda 238.140 (iki yüz otuz sekiz bin yüz kırk) kullanımlık Sentetik Kannobinoid (BONZAİ) maddesi ele geçirilmiştir.
(Isparta ilinde bugüne kadar tek seferde yapılan en yüksek uyuşturucu madde içeren kağıt yakalaması) Yakalanan şüpheliler hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan adli işlem yapılmış, M.Y.G. ve Z.D. isimli şahıslar çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
Isparta İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri olarak uyuşturucu veya uyarıcı maddenin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik operasyonlarımız kararlılıkla devam etmektedir” denildi.
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °